Według nowojorczyków lepiej jakby milion osób umarło na koronawirusa niż jakby Trump miał znowu wygrać...
Według nowojorczyków lepiej jakby milion osób umarło na koronawirusa niż jakby Trump miał znowu wygrać...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co ten TVN znaczy się CNN zrobił z ludźmi...
a to nie jedno i to samo gówno?
"Według nowojorczyków lepiej jakby milion osób umarło na koronawirusa niż jakby Trump miał znowu wygrać..."
No i zanosi się na to, że umrze, co do Trumpa, to nie wiem.
Bo ludzie w większości to jebani idioci i nie umią sami myśleć... Jak zapoda info takie CNN albo TVP to na bank 100% prawda bez ściemy albo autorytet.... Kurwa autorytet od czego? Albo znakomity aktor. Może i aktor znakomity ale dzban jak chuj..... Ale on powiedzał że trump to biały faszysta i napewno tak jest w 100% ludzie wyciągnijcie głowy z dupy i urzywajcie ich do czasu do czasu bo potem mamy takie kwiatki
Hmmm... coś w tym twoim sparowaniu nie pasuje. TVP to bardziej FOX News, CNN jest wiernie kopiowany przez emitowany u nas TVN.
Jednowymiarowe spojrzenie na świat jest błogosławieństwem ludzi przeciętnych, niewiedza ludzi głupich, świadomość ludzi inteligentnych.
Trzeba by Polakom zadać podobne pytanie sformułowane tak : Czy zaakceptujesz śmierć miliona ludzi pod warunkiem że w tej grupie znajdzie się kaczor razem z toruńskim grzybem a potem wybrać tylko te właściwe odpowiedzi.
Ja bym odpowiedział tak... Nie. Bo 1 milion ludzi wartościowo to duża strata a kaczor z rydzem już swój wiek mają i zaraz albo sami kopną kalendarz albo lud któregoś dnia sam ich powiesi bo nie wytrzymie i wtedy ten 1 mil może mieć znaczenie w walce.....
Trzeba by Polakom zadać podobne pytanie sformułowane tak : Czy zaakceptujesz śmierć miliona ludzi pod warunkiem że w tej grupie znajdzie się kaczor razem z toruńskim grzybem a potem wybrać tylko te właściwe odpowiedzi.
Polacy odpowiedzieli by: NIE. Myślę że nawet ustawione wszak dzieci SB-ków i wnuki bolszewików powiedziały by "chyba nie". Nawet folksdojcze i polskie żydostwo miałoby opory, choć tu już pewien nie jestem.
Natomiast wszelkiej maści skrajne lewactwo ulepione z gówna przez poglądy globalistycznego bolszeickiego żydostwa a'la Soros, czyli LGBTqwerty, kurwy i aborterki, obrońcy klimatu, miłośnicy zwierząt, ekoterroryści, weganie i cykliści etc. ....oni powiedzieli by TAK. Oni mają podobne szambo w głowach jak ludzie z NY
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów