Wiem, że dało się zrobić lepszy opis, ale jestem na to zbyt wkurwiony. Ktoś z lżejszym piórem pewnie doda odpowiedni komentarz.
Wiem, że dało się zrobić lepszy opis, ale jestem na to zbyt wkurwiony. Ktoś z lżejszym piórem pewnie doda odpowiedni komentarz.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To głąb byłeś. Jak można wierzyć, że odejście od podstawowych zasad to postęp? Kościół jest jaki jest, ale problemy zaczęły się od odejścia ludzi od wiary. Od wiary, nie od kościoła. Dopóki ludzie wierzyli w podstawowe wartości, nie było takich odchyłów, a i relacje międzyludzkie były zdrowsze.
Bo nieuzasadniona wiara w cokolwiek to ślepota. Jeżeli religia wnosi wartościowe aspekty do życia ludzi to trzeba je zidentyfikować, przeanalizować i zaaplikować we właściwy sposób. Konfucjusz tego próbował, ale to było 2500 lat temu. Poza tym to wszystko przestanie mieć wkrótce znaczenie jak zbudujemy silną sztuczną inteligencję, która niczym bóstwo będzie realizowała nasze wszystkie fantazje. Wtedy dopiero będziemy potrzebowali właściwej filozofii życia.
30 lat temu byłem prawicowy, głosowałem nawet na UPR i nienawidziłem SLD. Dziś mi kurewsko wstyd z tego powodu jakim byłem debilem, ale na szczęście człowiek (jak widać po powyższym poście nie każdy) z wiekiem mądrzeje.
Jako nie wierzący i nie praktykujący katolik lewak o prawicowych poglądach, uważam, że należy jebać skrajną lewicę, skrajną prawicę, pis, konfę i kościół katolicki, bo to wylęgarnia szaleńców i największego zła.
czyli nie możesz nazwać się człowiekim o prawicowych poglądach skoro głosujesz na PO, KO.
czyli nie możesz nazwać się człowiekim o prawicowych poglądach skoro głosujesz na PO, KO.
Schizofrenią jest nazywanie się prawicowcem i głosowanie na tzw zjednoczoną prawicę. No chyba, że coś się zmieniło i teraz prawicowe poglądy to rozbuchany do granic szaleństwa socjal, rozdawalnictwo, kradzieże na setki miliardów, przyjmowanie setek tysięcy imigrantów z Afryki i Azji oraz komunistyczne metody rządzenia.
Absolutnie jakakolwiek partia która tego nie robi jest bardziej na prawo niż te pisowsko konfiarskie zjeby.
Schizofrenią jest nazywanie się prawicowcem i głosowanie na tzw zjednoczoną prawicę. No chyba, że coś się zmieniło i teraz prawicowe poglądy to rozbuchany do granic szaleństwa socjal, rozdawalnictwo, kradzieże na setki miliardów, przyjmowanie setek tysięcy imigrantów z Afryki i Azji oraz komunistyczne metody rządzenia.
Absolutnie jakakolwiek partia która tego nie robi jest bardziej na prawo niż te pisowsko konfiarskie zjeby.
Nie głosuję na zjednoczoną prawicę, to po pierwsze. Tak masz rację, wpuszczali do PL dużo ludzi, którzy nie powinni tu trafić.
I wszyscy, którzy są zamieszani w jaką kolwiek korupcję, powinni siedzieć! Obojętnie czy są z PO,KO,PIS,LEWICY, PSL Czy KONF.
Różnica między nami jest jedna, ślepo wierzysz w KO nie widząc ich zła, licząc, że naprawi kraj. Tylko oni nic nie robią... wręcz przeszkadzają.
popierali Nord Stream, dilowali z Putinem, podpisali najgorszą umowę na GAZ w unii i to z Ruskimi, teraz blokują ATOM, CPK(a przecież rozwój koleji jest potrzebny by być bardziej EKO), olali powodzian no bo tam są tylko 4 wioski ludzi, czyli nawet 1% głosów nie stracą, szpitale leżą, pielęgniarki olane, Nauczyciele (wiem z doświadczenia) podwyżki dostali na papierze, bo to gminy płacą nauczycielom, a gminy nie mają pieniędzy na podwyżki i ich nie ma w zasadzie, tylko na papierze. 60tś kwoty wolnej, Imigranci- NIELEGALNI, którzy błąkają się po ulicach Katowic, KRK,WaWy. Jak Lewica niszczy edukację? CO jest teraz z Buntownikiem rolniczym ? Kołodziejczak dostał posadkę i siedzi cicho...
to jest clou naszej polityki, nei poglądy, nie sprawy ludzi, tylko stołek.
Nie głosuj ślepo, przeciw PIS, tylko zgodnie z sumieniem. Jak się powstrzyma tą kłótnię miedzy PIS-PO (która gwarantuje paliwo obu tym partią które są tam dla władzy tylko, nie dla ludzi, nie dla Polski).
Nie ziej ogniem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów