Wiem, że dało się zrobić lepszy opis, ale jestem na to zbyt wkurwiony. Ktoś z lżejszym piórem pewnie doda odpowiedni komentarz.
Wiem, że dało się zrobić lepszy opis, ale jestem na to zbyt wkurwiony. Ktoś z lżejszym piórem pewnie doda odpowiedni komentarz.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chwalisz się?
Czy skarżysz, że nie masz prawdziwego życia?🤔
A czy Twoje jest naprawdę prawdziwe? Pieniądze których niemlaszcząca bo samouczka? Jeśli pracujesz to zabierają ci dość dużo z tego (albo pewnie raczej mało). Zyjesz otoczony korporacjami produkującymi wszystko, od wykałaczek, jedzenie po promy kosmiczne. Czy napewno wybory, które np w sklepie dokonujesz są do końca Twoje? Potrafisz odpuszczać? Wiele pytań chłopczyki. Połącz kropki i zobacz gdzie jesteś. Smutno ci prawda?
Gdyby nie Kościół uważałbyś byś prawdopodobnie, że seks z dziećmi i zwierzętami jest czymś dobrym jak to jest choćby w islamie.
Idź się lecz ze swojej... wiedzy. Tym tekstem to zastrzeliłeś samego papieża
A czy Twoje jest naprawdę prawdziwe? Pieniądze których niemlaszcząca bo samouczka? Jeśli pracujesz to zabierają ci dość dużo z tego (albo pewnie raczej mało). Zyjesz otoczony korporacjami produkującymi wszystko, od wykałaczek, jedzenie po promy kosmiczne. Czy napewno wybory, które np w sklepie dokonujesz są do końca Twoje? Potrafisz odpuszczać? Wiele pytań chłopczyki. Połącz kropki i zobacz gdzie jesteś. Smutno ci prawda?
Nie rozumiem.
Napisz jeszcze raz, ale po polsku.
Nienawidzenie kogokolwiek jest złe, bo szkodzisz sam sobie to po pierwsze.
Po drugie, to Kościół dał nam cywilizację opartą na etyce chrześcijańskiej, greckim pojęciu prawdy, dobra i piękna oraz na prawie rzymskim.
Uniwersytety, młyny, uprawa roli, szkoły, hodowla zwierząt. Poczytaj kim byli choćby cystersi.
Negując dobro dane światu przez Kościół zachowujesz się dokładnie jak feministki, które "nie potrzebują mężczyzn, bo już mamy drogi, samochody i samoloty, domy i wodę w tych domach, to po co faceci?"
Gdyby nie Kościół uważałbyś byś prawdopodobnie, że seks z dziećmi i zwierzętami jest czymś dobrym jak to jest choćby w islamie.
I nie zmieni tego ohydny fakt, że pewna ilość księży okazuje się pedofilami i jeszcze bardziej ohydny fakt, że takie bydlaki są chronieni przez innych księży czy biskupów
Nie ćpaj tyle na imprach w Dąbrowie Górniczej z pedofilami, to nie będziesz takich głupot wypisywał. Tak tylko dla przypomnienia, to właśnie czarna stonka najskuteczniej walczyła z myślącymi. I każdy przeciętnie rozgarnięty doskonale o tym wie. Oprócz propedofilskich zwolenników. 8)
Nie rozumiem.
Napisz jeszcze raz, ale po polsku.
Średnio inteligentna małpa by to zrozumiała. Nie było tematu.
Dwadzieścia lat temu byłem lewicowy i cieszyłem się z postępującej sekularyzacji. Dzisiaj sam bym kurwa co niedzielę do kościoła chodził gdyby to sprawiło, że lewactwo by zniknęło. Człowiek się nie spodziewa, że pustka może zostać wypełniona czymś znacznie gorszym.
najgorsze ścierwo to bezmózgi prawak ze świńskim ryjem
Po co Ci ten pełen mitologii kościół Rzymskopedofilski?
Chyba nie zrozumiałeś. Mi po nic. Nie cierpię go, ale jeśli tylko taki byłby koszt świata wolnego od zarazy lewactwa to poniósłbym go.
[ Dodano 2024-11-15, 19:15 ]
Ruskim agentem kiedy zostałeś ?
W Polsce to nie jest norma, że każdy zostaje. Skąd jesteś?
Czyli nie dasz rady powtórzyć. Rozumiem.
[ Dodano 2024-11-15, 19:38 ]
Nie ćpaj tyle na imprach w Dąbrowie Górniczej z pedofilami, to nie będziesz takich głupot wypisywał. Tak tylko dla przypomnienia, to właśnie czarna stonka najskuteczniej walczyła z myślącymi. I każdy przeciętnie rozgarnięty doskonale o tym wie. Oprócz propedofilskich zwolenników. 8)
Wypowiadasz się tak jak typowy komuch, jakby twój tatuś strzelał do górników w kopalni "Wujek", albo co najmniej maczał szpony w morderstwie księdza Popiełuszki, Zycha, Niedzielaka albo Suchowolca.
Z resotowej rodziny jesteś jak towarzyszka Stokrotka z TVN czy twoje upośledzenie ma inne podłoże?
Wystarczy trochę poczytać co on pisze Geniuszu Lepiej ciągnąć pałe amerykanom niż ruskim :p Choć oczywiście lepiej by było żadnemu z nich.
No co takiego wypisuję? Ty właśnie przyznałeś, że lubisz ciągnąć pały zwłaszcza jankeskie.
[ Dodano 2024-11-15, 19:48 ]
najgorsze ścierwo to bezmózgi prawak ze świńskim ryjem
Nie rozumiem co chciałeś powiedzieć. Nie sądzę, abyś był tak głupi aby taką uwagę kierować do mnie zwłaszcza po mojej wypowiedzi
[ Dodano 2024-11-15, 19:52 ]
Rozmawiasz z ludźmi. Twoja stara całe życie uczyła się rozpoznawać Twoje postękiwania, więc nie oczekuj że inni będą też Ciebie tak rozumieć.
Czyli nie dasz rady powtórzyć. Rozumiem.
Właśnie nie rozumiesz więc nie ma sensu powtarzać. Żyj w swoim wyimaginowanym świecie i dużo szczęścia i Bożej miłości.
[ Dodano 2024-11-15, 19:54 ]
Rozmawiasz z ludźmi. Twoja stara całe życie uczyła się rozpoznawać Twoje postękiwania, więc nie oczekuj że inni będą też Ciebie tak rozumieć.
Towarzyszu Dupov nie przesadzasz z tym porównywaniem się do ludzi? Ciebie matka wiele nauczyła bo ojciec NN. Dyskoteka w remizie na Podlasiu zebrała żniwo.
I Okręgową Spółdzielnię Mleczarską w Siemiatyczach oraz koniecznie Państwową Spółdzielnię Spożywców w Poddębicach.
No i powrócił prawdziwy turbina - jankeski lachociąg jak radzio sikorski.😁😁😁
Tak, te skurwysyny w Poddębicach 100%- owo maczają w tym palce, to jest bardziej niż pewne
30 lat temu byłem prawicowy, głosowałem nawet na UPR i nienawidziłem SLD. Dziś mi kurewsko wstyd z tego powodu jakim byłem debilem, ale na szczęście człowiek (jak widać po powyższym poście nie każdy) z wiekiem mądrzeje.
Jako nie wierzący i nie praktykujący katolik lewak o prawicowych poglądach, uważam, że należy jebać skrajną lewicę, skrajną prawicę, pis, konfę i kościół katolicki, bo to wylęgarnia szaleńców i największego zła.
tusk cię jebie
Dwadzieścia lat temu byłem lewicowy i cieszyłem się z postępującej sekularyzacji. Dzisiaj sam bym kurwa co niedzielę do kościoła chodził gdyby to sprawiło, że lewactwo by zniknęło. Człowiek się nie spodziewa, że pustka może zostać wypełniona czymś znacznie gorszym.
To głąb byłeś. Jak można wierzyć, że odejście od podstawowych zasad to postęp? Kościół jest jaki jest, ale problemy zaczęły się od odejścia ludzi od wiary. Od wiary, nie od kościoła. Dopóki ludzie wierzyli w podstawowe wartości, nie było takich odchyłów, a i relacje międzyludzkie były zdrowsze.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów