Wiem, że dało się zrobić lepszy opis, ale jestem na to zbyt wkurwiony. Ktoś z lżejszym piórem pewnie doda odpowiedni komentarz.
Wiem, że dało się zrobić lepszy opis, ale jestem na to zbyt wkurwiony. Ktoś z lżejszym piórem pewnie doda odpowiedni komentarz.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
30 lat temu byłem prawicowy, głosowałem nawet na UPR i nienawidziłem SLD. Dziś mi kurewsko wstyd z tego powodu jakim byłem debilem, ale na szczęście człowiek (jak widać po powyższym poście nie każdy) z wiekiem mądrzeje.
Jako nie wierzący i nie praktykujący katolik lewak o prawicowych poglądach, uważam, że należy jebać skrajną lewicę, skrajną prawicę, pis, konfę i kościół katolicki, bo to wylęgarnia szaleńców i największego zła.
A przede wszystkim ciebie Tuska jego oblizywaczy PiS i każdego pedała co to jest ciotą twojego pokroju.
[ Dodano: 2024-11-15, 04:19 ]
Akurat znam ten temat i to gówno prawda. Sądy w UK skazują nie za niewinne wpisy, nawet rasistowskie, ale za jawne zachęcanie do przemocy w bardzo konkretnych przypadkach, np. za wzywanie do spalenia hotelu, w którym mieszkali azylanci.
To duża różnica.
A ile dostają ciapulce za gwałty w tym twoim UK? No właśnie zejdź na ziemię
30 lat temu byłem prawicowy, głosowałem nawet na UPR i nienawidziłem SLD. Dziś mi kurewsko wstyd z tego powodu jakim byłem debilem, ale na szczęście człowiek (jak widać po powyższym poście nie każdy) z wiekiem mądrzeje.
Jako nie wierzący i nie praktykujący katolik lewak o prawicowych poglądach, uważam, że należy jebać skrajną lewicę, skrajną prawicę, pis, konfę i kościół katolicki, bo to wylęgarnia szaleńców i największego zła.
Tradycyjnie same sprzeczności i stek bzdur
Nie wierzący nie praktykujący ale jednak katolik???
Lewak o prawicowych poglądach?
Skrajności skrajnościami ale Ty to masz jakieś konkretne zaburzenia
Dodaj jeszcze heteroseksulany pedal np albo biały mudzin
Tobie to już nawet sztuczna inteligencja nie jest w stanie pomóc
Myślałem że szczytem głupoty jest przypisywanie sobie cudzej twórczości w kloace internetu ale ....
Skrajności sprzeczności jeden hooy.jebac
Za dużo butaprenu wąchałes za młodu ewidentnie
Dwadzieścia lat temu byłem lewicowy i cieszyłem się z postępującej sekularyzacji. Dzisiaj sam bym kurwa co niedzielę do kościoła chodził gdyby to sprawiło, że lewactwo by zniknęło. Człowiek się nie spodziewa, że pustka może zostać wypełniona czymś znacznie gorszym.
Błąd przyjacielu. Dżumy nie leczy się cholerą. Spierdolenie, które obserwujemy na nagraniu powyżej nie może być "leczone" spierdoleniem, polegającym na byciu ruchanym przez watykańską sektę albo procesjach za kawałkiem wafla. Zresztą, pod rządami obecnego papy, od jednego spierdolenia do drugiego spierdolenia droga jest niedaleka. Mam zresztą nadzieję, że katolictwo w Polsce wkrótce się o tym przekona.
Ruskim agentem kiedy zostałeś ?
Masz dowody? To idź na policję.
No, ale nie masz i tylko próbujesz rzucić gównem ze swojej czaszki w gościa, a może się coś przylepi.
Szczerze gardzę takimi półgłówkami, którym jak brakuje argumentów (a brakuje im zawsze bo to ćwierć inteligenci) to używają argumentów albo ad personam albo ad "Putinum".
To już prawdziwszym stwierdzeniem jest to, że PO a teraz KO, PSL i Hołownia to amerykańskie lachociągi- w końcu Sikorski przyznał na nagraniach u Sowy, że "robili amerykanom laskę za darmo".
[ Dodano 2024-11-15, 08:34 ]
Jebać pedofili w sutannach.
A czemu tylko w sutannach, a nie wszystkich?
Konkurencję chcesz usunąć?
Nie biję żadnych pokłonów, tylko dostrzegam prawidłowość, że Rosja wszczyna wojny tylko tam gdzie wpierdala się Nato i że to Amerykanie mają swoje bazy wojskowe na całym świecie a nie Rosja. Zwyczajnie nie trawię zakłamanych skurwieli, bo nie pozwala mi na to sumienie i uczciwość.
Ale gdzie jest to zakłamanie? Chyba widzisz różnice pomiędzy bazami amerykańskimi a potencjanymi bazami ruskimi?
Ja wiem które wole.. a kto tego nie rozumie jest ślepy (albo coś innego) próbując zrównywać amerykańską „okupacje” z rosyjską.
Póki nie zrozumiesz, że ludzie którzy są w polityce od lat 80-90, to są po prostu wychowankowie postkomunistycznej Polski, którzy uczyli się kłamstwa, kradzieży, lawirowania między partiami i poglądami, od takich ludzi jak Urban, Rydzyk, Michnik, Oleksy, Kiszczak ITP. (bo partia i poglądy nie mają znaczenia).
Zauważ jak lawiruje teraz Giertych? Przecież miał głosować za aborcją. Państwo Myrcha? przecież miało być przejrzyście i przyzwoicie nie tak jak za PiS.
Atom? przecież miał się szybko wybudować, bo Polski węgiel truje nasze dzieci. I co ? za PO mniej truje? Cała lewica dla której ważne jest tylko koryto i jedyna rzecz, która chcą wprowadzić to związki partnerskie i aborcja, gdzie wg badań 20% społeczeństwa realnie ocenia to za ważne problemy. PSL? połączył się z mega liberalnym Hołownią, który też raz w Boga wierzy raz nie, raz płacze nad konstytucją, raz mu nie przeszkadza, że rząd ją łamie, Gdzie odmrożenie wszystkich projektów, które wpływają do sejmu, do procedowania? PiS? Jeździł do UE godził się na wszystko, a w PL mówili całkiem inaczej, kradli, oszukiwali, tak jak się nauczyli za starych czasów. Przypominam, że kiedyś była opcja POPiS, tylko jak Tusk miał być koalicjantem, a Nie Kaczyńscy, to nie doszli do porozumienia. Mam 30 lat i od zawsze interesuje się polityką, to pewnie za sprawą mojego dziadka, który oglądał nawet obrady sejmu. Wiesz kiedy będzie dobrze? Jak wyłączy się skrajności i uzależnienie od innych wpływów. ROSJA, USA, NIEMCY I UE. Jak w końcu ważniejsi od Polaków nie będą uchodźcy, Ukraińcy, itp.
I to nie chodzi, o segregację, tylko interesy. Dlaczego, Niemcy, Francja się sypią? upadają rządy itp? bo ludzie mają dość strachu o swoje dzieci na ulicy.
Szwagier mieszka w Sztokholmie, tam 9-12 letnie dzieci muzułmańskich uchodźców sprzedają narkotyki, Wiesz dlaczego? bo ich nie wsadzą do wiezień, bo są za młodzi. Co z nich wyrośnie? na pewno nie Inżynierowie i klasa inteligentów. U nas zaraz będzie to samo. Dlaczego? Wina nie leży(tylko) w tych małych grupkach rasistowskich, ale w "paliwie " jakie im się serwuje. Masz Auto. ale bez benzyny nie pojedzie. Uchodźców, którzy nie pracują, dostają wszystkie socjale, itp, To, że po klubach w wielkich miastach jest masa Ukraińców, 500km na wschód mordują im kobiety. To jest powód dlaczego rośnie nacjonalizm.
Dlaczego ukraińskich przestępców nie deportujemy do ich kraju? Okej uciekli przed wojną. rozumiem, ale jak potrafisz tutaj być złym człowiekiem, kradzieże, pobicia itp. to nara. Nie chcemy tutaj złych ludzi, potrzebujemy pracujących, młodych, inteligentnych, To jest nasze państwo, więc trzba decydować kogo przyjmujemy. Znam Ukrainców, którzy się pracowici i są bardzo fajnymi ludzmi, I takich ludzi nam trzeba, niezależnie od pochodzenia czy wyznania, ale trzeba to kontrolować.
Co do polityki jeszcze, naszej, Tak konfa też ma dużo za uszami, powiązania z ONR, Czy sam Braun, bardzo kontrowersyjny.
Nie ma żadnej dobrej opcji, u nas na "rynku" ale Mam Dość Tych starych grzybów z PO i PIS, którzy decydują o mnie 3o kilku letnim, pracującym facecie. Który chce spokoju i bezpieczeństwa dla swojej rodziny i dzieci.
Kurwa, ale Elaborat ;P Pozdawiam i życzę wszystkim niezależnie od poglądów, dużo szcześcia, bo na Tytanicu byli zdrowi, ale im szczęścia zabrakło!
I widać jakim jesteś zjebem lewackim który łyka tvn jak czarnuch banany,nawet nie wiesz co to praworządność a się odzywasz nepotyzm w państwowych spółkach haha,powiem ci krótko ośle zjebany gospodarczo to padamy firmy się zamykają nie będe ci mówił dlaczego bo i tak tego nie zrozumiesz a do spółek każda władza wsadza swoich ale jak ci najebali do tego pustego zakutego łba że będą konkursy i każdy może się dostać to już wiem że masz 10 lat i kręcone włosy,zobacz wyniki spółek w tym roku i tamtym czy 3 lata temu ale i tak nie zakumasz
Jestes tylko dowodem na to o czym wspomnialem w poprzednim komentarzu. Do niektorych osob trzeba mowic jezykiem prostym bez ironii i sarkazmu.
Nie bierz tego osobiscie, ale już w podstawowce dzieciaki wyłapałyby kontekst zdania nacechowanego.
P.s. a poza tym Małysz ośmiesza Polskę!
[ Dodano 2024-11-15, 10:48 ]
O kurwa, aż muszę zapytać - jakie są twoje zaimki i ile rozpoznajesz płci?
Litości. Nie mierzmy wszystkich swoją miarą.
Naprawdę mamy o wiele większe problemy niż kwestie sporów dotyczących bulwersacji na innych za brak dojrzałości emocjonalnej i samoakceptacji. Niestety spoleczenstwo staje się coraz bardziej zniewieściałe.
Gdybym napisał „ Her tusk jest najlepszym wodzem i zawsze dotrzymuje obietnice i nigdy nie klamie” , to też byś w to uwierzył ( to w kontekście poprzedniego komentarza).
Masz dowody? To idź na policję.
No, ale nie masz i tylko próbujesz rzucić gównem ze swojej czaszki w gościa, a może się coś przylepi.
Szczerze gardzę takimi półgłówkami, którym jak brakuje argumentów (a brakuje im zawsze bo to ćwierć inteligenci) to używają argumentów albo ad personam albo ad "Putinum".
To już prawdziwszym stwierdzeniem jest to, że PO a teraz KO, PSL i Hołownia to amerykańskie lachociągi- w końcu Sikorski przyznał na nagraniach u Sowy, że "robili amerykanom laskę za darmo".
A czemu tylko w sutannach, a nie wszystkich?
Konkurencję chcesz usunąć?
Wystarczy trochę poczytać co on pisze Geniuszu Lepiej ciągnąć pałe amerykanom niż ruskim :p Choć oczywiście lepiej by było żadnemu z nich.
[ Dodano 2024-11-15, 11:29 ]
To ma tyle samo logiki, co gusła odprawiane pod podobizną żyda na patyku
Super by było gdyby wszyscy wiedzieli w co wierzą no ale cóż. Nie dość że żyd to brudas.
Jak się tu pierwszy raz logowałem, to wchodziłeś po drabinie na dywan
.
Chwalisz się?
Czy skarżysz, że nie masz prawdziwego życia?🤔
uważam, że należy jebać skrajną lewicę, skrajną prawicę, pis, konfę i kościół katolicki, bo to wylęgarnia szaleńców i największego zła.
Dawno czegoś równie mądrego tu nie przeczytałem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów