Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Jako że lewactwem gardzę bardziej niż czarnymi, to musiałem to dodać. Komuniści, faszyści i ogólnie skrajna lewica nienawidzi Kościoła, dlatego urządzają swoje "msze". Na nagraniu widać jak robią taką w intencji czarnych.

Wiem, że dało się zrobić lepszy opis, ale jestem na to zbyt wkurwiony. Ktoś z lżejszym piórem pewnie doda odpowiedni komentarz.
Zmieniono 1 razy Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Geraldinio 2024-11-14, 23:18 3
TwójCzarnyPan napisał/a:

Jedyna względnie dobra rzecz, jaką dał Kościół, to zapewnienie jako takiego porządku społecznego w czasach feudalizmu. Sojusz tronu i ołtarza był potrzebny warstwom wyższym, żeby chłopstwo znało swoje miejsce i się nie buntowało. Dzięki spowiedzi, wiejski proboszcz wiedział wszystko o swoich owieczkach i mógł kontrolować ich umysły. Oczywiście, utrzymując je w ciemnocie i zacofaniu, ale przynajmniej nie buntowały się za bardzo i państwa mogły powstawać, trwać i się rozwijać. Po rewolucji przemysłowej, gdy nastąpił exodus ze wsi do miast, ta rola przestała mieć znaczenie i rację bytu. Problem z Kościołem (Katolickim, ale nie tylko) jest taki, że ciągle tkwi w tej feudalnej mentalności i od 150 lat nie ma na siebie pomysłu. I dlatego na Zachodzie świątynie są puste, a w Polsce pustoszeją w tempie wcześniej nieznanym.
A te lewackie ideologie, jak BLM-y, ekologizm, klimatyczny katastrofizm, dżenderyzm są po prostu taką religią zastępczą. Człowiek nie chce być szarym pionkiem, poszukuje w życiu celu, chciałby żyć dla jakiejś sprawy wyższej. Gdy nie daje mu go żaden kościół, szuka gdzieś indziej. I nie ma w tym nic złego, dopóki nie narzuca swojego światopoglądu innym, bo wtedy staje się fanatykiem. Dlatego, fanatyków trzeba jebać, tych z lewa, z prawa, środka, z góry i z dołu. Religijnych, antyreligijnych, rasowych, czy politycznych. Jeden chuj.

W końcu jakiś merytoryczny i sensowny komentarz (nie to, że moje nie były takie! xd) ale tak na serio, religia była opium dla ludu. Wczujcie się w takiego średniowiecznego chłopa. Zapierdala 16/24 żeby nie umrzeć z głodu. Mieszka z kurami, 4 dzieciaki, żoną i teściową w jednym pomieszczeniu, zimą ogrzewanym ciepłem bydła srającego ci pod łóżkiem. Jak będzie miał szczęście, to dożyje 40-stki i potem umrze z głodu tułając się po wioskach, wyjebany z chaty przez dzieciaki.

No i co taki sobie może pomyśleć, wchodząc do czystego, pięknego kościoła, z obrazami, malowidłami, fantastyczna muzyka z organ. Ten wspaniale ubrany ksiądz, trzymający złote kielichy, mówiący takie mądre rzeczy. (Nie wie jakie, bo ksiądz pierdoli po łacinie, ale na pewno muszą być mądre), i tak jest tym przepychem, bogactwem zafascynowany, że on księdzu przy konfesjonale powie absolutnie wszystko! Nawet to, że tę Marynę od Kowalaka wyruchał, choć tego nie zrobił. Ksiądz naciskał, świętemu nie wypadało zaprzeczać, to grzech, więc potwierdził.
No a potem Kowalak, najbogatszy we wsi, dał księdzu solidnie na mszę i się dowiedział.

Pytanie do katolików jeszcze praktykujących: Wy na serio myślicie, że to co mówicie księdzom przy spowiedzi jest święte, tajemne, i nikt się nie dowie?
Zgłoś
JanzDukli 2024-11-14, 23:19 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

No, ale za to teraz bijesz pokłony przed majestatem cara Władimira i zachwycasz się kacapskim rajem. Wątpię, czy to zmiana na lepsze.

Ty to po za Władimirem i kacapskim rajem świata nie widzisz i stąd Twoje projekcje, prawda?
Dlatego wszystkim swoim oponentom starasz się przypiąć tę łatkę, w myśl zasady "łapaj złodzieja" gdy sam kradniesz.
Brzydko.
Zgłoś
Siriuz 2024-11-14, 23:22 2
kamuha napisał/a:

Cale szczęscie zly radykalnie prawicowy PiS zostal odsunięty od wladzy. W końcu rządzi partia o charakterze centrowym dzięki czemu praworządnosc wrócila na wlaściwe tory, ukrócono polityczny nepotyzm na stanowiskach Państwowych i w Spółkach Skarbu Państwa. gospodarczo kwitniemy, a Inwestorzy w związku z prognozami nie spierdalają do sąsiadów.

O kurwa, aż muszę zapytać - jakie są twoje zaimki i ile rozpoznajesz płci?
Zgłoś
baronturbina 2024-11-14, 23:23 3
Siriuz napisał/a:

Nie biję żadnych pokłonów, tylko dostrzegam prawidłowość, że Rosja wszczyna wojny tylko tam gdzie wpierdala się Nato i że to Amerykanie mają swoje bazy wojskowe na całym świecie a nie Rosja. Zwyczajnie nie trawię zakłamanych skurwieli, bo nie pozwala mi na to sumienie i uczciwość.

Kurwa miałem nie pisać ale idź stąd. Wszyscy widzą że grasz z ruskimi do jednej bramki. Nie zmyjesz tego pseudo inteligentnymi wpisami. Idź przebijać koła pociągom wiozącym sprzęt na Ukrainę a po drodze braunowi sprawdź gaśnicę.
Zgłoś
Raflan 2024-11-14, 23:30 2
Geraldinio napisał/a:

Kościół dał nam 1000 lat wojen, ciemnoty, zablokowania nauki, miliony ofiar, śmierć, strach, kłamstwa i wyzysk najbiedniejszych. Gdyby nie prześladował naukowców i nie zatrzymał postępu cywilizacyjnego, dziś latalibyśmy sobie na Alfa Centauri na weekendowy wypad.
*) Nie, to nie moje słowa niewierzącego katolika, a księdza mówiącego w czasie pandemiii o covidzie

Ludzie i bez kościoła bywają ciemni jak asfalty
Zgłoś
JanzDukli 2024-11-14, 23:32 3
Mister_Klex napisał/a:

Zapomniałeś jeszcze dopisać reptilianinów, illuminati , świętego mikołaja oraz żwirka i muchomorka

I Okręgową Spółdzielnię Mleczarską w Siemiatyczach oraz koniecznie Państwową Spółdzielnię Spożywców w Poddębicach.

[ Dodano 2024-11-14, 23:38 ]
baronturbina napisał/a:

Kurwa miałem nie pisać ale idź stąd. Wszyscy widzą że grasz z ruskimi do jednej bramki. Nie zmyjesz tego pseudo inteligentnymi wpisami. Idź przebijać koła pociągom wiozącym sprzęt na Ukrainę a po drodze braunowi sprawdź gaśnicę.

No i powrócił prawdziwy turbina - jankeski lachociąg jak radzio sikorski.😁😁😁
Zgłoś
Pilot-latawca 2024-11-14, 23:52
@Geraldinio: Dużeeee piwo, w punkt👍
Zgłoś
aaa1 2024-11-14, 23:59
kamuha napisał/a:

Cale szczęscie zly radykalnie prawicowy PiS zostal odsunięty od wladzy. W końcu rządzi partia o charakterze centrowym dzięki czemu praworządnosc wrócila na wlaściwe tory, ukrócono polityczny nepotyzm na stanowiskach Państwowych i w Spółkach Skarbu Państwa. gospodarczo kwitniemy, a Inwestorzy w związku z prognozami nie spierdalają do sąsiadów.

I widać jakim jesteś zjebem lewackim który łyka tvn jak czarnuch banany,nawet nie wiesz co to praworządność a się odzywasz nepotyzm w państwowych spółkach haha,powiem ci krótko ośle zjebany gospodarczo to padamy firmy się zamykają nie będe ci mówił dlaczego bo i tak tego nie zrozumiesz a do spółek każda władza wsadza swoich ale jak ci najebali do tego pustego zakutego łba że będą konkursy i każdy może się dostać to już wiem że masz 10 lat i kręcone włosy,zobacz wyniki spółek w tym roku i tamtym czy 3 lata temu ale i tak nie zakumasz
Zgłoś
dwakilo 2024-11-15, 0:31 1
Siriuz napisał/a:

Dwadzieścia lat temu byłem lewicowy i cieszyłem się z postępującej sekularyzacji. Dzisiaj sam bym kurwa co niedzielę do kościoła chodził gdyby to sprawiło, że lewactwo by zniknęło. Człowiek się nie spodziewa, że pustka może zostać wypełniona czymś znacznie gorszym.

Po co Ci ten pełen mitologii kościół Rzymskopedofilski?
Zgłoś
Sniper6 2024-11-15, 1:09 2
Siriuz napisał/a:

Dwadzieścia lat temu byłem lewicowy i cieszyłem się z postępującej sekularyzacji. Dzisiaj sam bym kurwa co niedzielę do kościoła chodził gdyby to sprawiło, że lewactwo by zniknęło. Człowiek się nie spodziewa, że pustka może zostać wypełniona czymś znacznie gorszym.

Właśnie sobie uświadomiłem, że faktycznie dla dobra narodu aby to gówno zniknęło to i ja bym do kościoła poszedł.
A tfu jaki to kurestwo ma wpływ na ludzi ;D
Zgłoś
JanzDukli 2024-11-15, 1:19 2
Geraldinio napisał/a:

W końcu jakiś merytoryczny i sensowny komentarz (nie to, że moje nie były takie! xd) ale tak na serio, religia była opium dla ludu. Wczujcie się w takiego średniowiecznego chłopa. Zapierdala 16/24 żeby nie umrzeć z głodu. Mieszka z kurami, 4 dzieciaki, żoną i teściową w jednym pomieszczeniu, zimą ogrzewanym ciepłem bydła srającego ci pod łóżkiem. Jak będzie miał szczęście, to dożyje 40-stki i potem umrze z głodu tułając się po wioskach, wyjebany z chaty przez dzieciaki.
No i co taki sobie może pomyśleć, wchodząc do czystego, pięknego kościoła, z obrazami, malowidłami, fantastyczna muzyka z organ. Ten wspaniale ubrany ksiądz, trzymający złote kielichy, mówiący takie mądre rzeczy. (Nie wie jakie, bo ksiądz pierdoli po łacinie, ale na pewno muszą być mądre), i tak jest tym przepychem, bogactwem zafascynowany, że on księdzu przy konfesjonale powie absolutnie wszystko! Nawet to, że tę Marynę od Kowalaka wyruchał, choć tego nie zrobił. Ksiądz naciskał, świętemu nie wypadało zaprzeczać, to grzech, więc potwierdził.
No a potem Kowalak, najbogatszy we wsi, dał księdzu solidnie na mszę i się dowiedział.
Pytanie do katolików jeszcze praktykujących: Wy na serio myślicie, że to co mówicie księdzom przy spowiedzi jest święte, tajemne, i nikt się nie dowie?

😂😂😂
Chłopie, ale kompromitacja!😂😂😂
Ty byłeś katolikiem, tak? 😂🤣😂
Szkoda, że cała Twoja wiedza religijna (oceniając po tym wpisie) zakończyła się mniej więcej dwa lata przed Pierwszą Komunią Świętą.
I nie, nie żartuję ani nie szydzę z Ciebie.
Masz wiedzę o religii katolickiej jak 7-8 letnie dziecko (Czyli jak około 60-70% użytkowników sadola) i w miarę dobrze przygotowane do PKŚ dziecko by Cię zagięło w kilku miejscach na raz, przeżuło i wypluło.
Ale może innym razem bo teraz idę do obowiązków.
Zgłoś
MysteryMan 2024-11-15, 1:33 1
Siriuz napisał/a:

Ruskim agentem kiedy zostałeś ?
Zgłoś
Amebix 2024-11-15, 1:47
TwójCzarnyPan napisał/a:

Stare gówno jakieś z 2020, jak się budziły BLM-y.
A ja się zastanawiam, skąd się namnożyło tych prawicowych "ateistów", co najpierw twierdzą, że mają wyjebane na wiarę w aniołki, a potem bronią Kościoła i religii jak niepodległości.
"Od przedszkola jestem zatwardziałym ateistą, ale..." i potem jakieś konfiarskie wysrywy.

A co to ateizm to jakaś sekta czy klub, że z góry ateista= trzeba jebać KK i kler na każdym kroku? xD podobno to tylko niewiara w byty wyższe a nie klubik wzajemnego lizania się po siusiakach i płakanie, że "wśród bezbożników są prawicowi ateiści którzy bronią klechów" xD
Zgłoś
baronturbina 2024-11-15, 1:58
JanzDukli napisał/a:

I Okręgową Spółdzielnię Mleczarską w Siemiatyczach oraz koniecznie Państwową Spółdzielnię Spożywców w Poddębicach.
No i powrócił prawdziwy turbina - jankeski lachociąg jak radzio sikorski.😁😁😁

Co Ty dziecko wiesz o turbinie? Jak się tu pierwszy raz logowałem, to wchodziłeś po drabinie na dywan Twoje zamiłowania do obciągania możesz zgłosić do specjalisty albo na portal dla pedałów. W obu miejscach znajdziesz pomoc.
Zgłoś
Limpid 2024-11-15, 2:30
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem