Wiem, że dało się zrobić lepszy opis, ale jestem na to zbyt wkurwiony. Ktoś z lżejszym piórem pewnie doda odpowiedni komentarz.
Wiem, że dało się zrobić lepszy opis, ale jestem na to zbyt wkurwiony. Ktoś z lżejszym piórem pewnie doda odpowiedni komentarz.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dokładnie tak
Kościół tak dbał o zbiory że niszczył bibliotekę aleksandryjską i wiele innych ważnych narodowych zbiorów.
...Sąd w UK skazujący typa za wpis na fejsbuku o imigrantach?
Akurat znam ten temat i to gówno prawda. Sądy w UK skazują nie za niewinne wpisy, nawet rasistowskie, ale za jawne zachęcanie do przemocy w bardzo konkretnych przypadkach, np. za wzywanie do spalenia hotelu, w którym mieszkali azylanci.
To duża różnica.
Skoro byłes lewakiem to Lenin, Stalin, Trocki, Mao, Che musieli być twoimi idolami.
Nie kurwa, przeczytaj dokładnie, byłem lewicowy, nie byłem lewakiem. To dwie różne kwestie. Bycie lewicowym 20 lat temu było mniej więcej tożsame z byciem libertarianinem dzisiaj co można zawrzeć w słowach "żyj i odpierdol się od innych". Lewactwo to juz neomarksizm i takie gówno tępię.
Wyparłeś już z pamięci wrzutki na Sadolu o postępowym Trudeau, który chce do więzienia wysyłać za "mowę nienawiści"? Sąd w UK skazujący typa za wpis na fejsbuku o imigrantach? Pzrepychanki UE z X o możliwość cenzury na platformie? Skurwiele szybko działaja i jak to Milei trafnie ujął - lewactwu nie można ustąpić nawet o milimetr, bo każdy milimetr wykorzystają aby nas wszystkich zgnoić.
Nie należę do waszego kurwidołka pacynko
Bez odbioru. Idź zużywać tlen gdzieś indziej. Nic tu nie wniesiesz a tylko się ośmieszysz bardziej. O ile się da.
Bez odbioru. Idź zużywać tlen gdzieś indziej. Nic tu nie wniesiesz a tylko się ośmieszysz bardziej. O ile się da.
Brakowało mi Twoich bezsensownych komentarzy
Jaruzelski też był taki jak ty, ale jak już stygł to podpisał kolejną lojalkę z KK i przyjął sakramenty. Wielu takich burków podobnie szczeka, a jak smród u pizdy to doznają nawrócenia więc i z tobą nie będzie inaczej.
Ooo, musisz mnie bardzo dobrze znać, że z taką pewnością siebie to obwieszczasz. A ten mit o nawróconym Jaruzelskim krąży po prawicowym internecie jak smród w gaciach niemytego konfederasty, ale jakoś nikt nie potrafi powiedzieć, gdzie jest jego źródło.
Brakowało mi Twoich bezsensownych komentarzy
Nie będę w tym temacie pisał bo twojego ułomnego zacofania i mentalnego burdelu w głowie nic nie przebije. Serio spróbuj zbawiać świat na marszach niepodległości czy obozach rycerzy maryji. Albo zobacz czy w Rosji cię nie ma.
Nie kurwa, przeczytaj dokładnie, byłem lewicowy, nie byłem lewakiem. To dwie różne kwestie. Bycie lewicowym 20 lat temu było mniej więcej tożsame z byciem libertarianinem dzisiaj co można zawrzeć w słowach "żyj i odpierdol się od innych". Lewactwo to juz neomarksizm i takie gówno tępię.
No, ale za to teraz bijesz pokłony przed majestatem cara Władimira i zachwycasz się kacapskim rajem. Wątpię, czy to zmiana na lepsze.
Bóg jest wymyślony. Jesli nie i stworzył człowieka na swoje podobieństwo to jest niedojebanym świrem. Gościom dał też zniewolenie, wyprawy krzyżowe i wiele złego. Pożartym czczą coś wymyślonego więc sorry.
Trochę się rozjechałeś.
Zaczynasz od Kościoła, aby w następnym wpisie wskoczyć na "Boga", któremu przypisujesz czyny przypisywane fałszywie Kościołowi.
Masz bardzo zawężone horyzonty i wiedzę na tematy na który się wypowiadasz.
Widać to choćby po Twoim stosunku do wypraw krzyżowych.
Rozumiem, że uważasz że Polska powinna oddać swoje ziemie Niemcom, Austrii i Rosji, prawda?
Nie? Nie uważasz tak? Uważasz, że dobrze się stało że walczyliśmy o wolność i ją w końcu odzyskaliśmy?
To dlaczego odmawiasz prawa do obrony i odzyskania wolności najświętszych dla chrześcijan miejsc, w których chrześcijanie mieszkali od ok 700 lat gdy arabskie bandy wymyślonego dopiero co temu islamu najechały tamte ziemie i podbiły je dzięki zdradzie żydów?
Wyprawy krzyżowe to były typowe wojny obronne - sprawiedliwe (wg Pawła Włodkowica z Akademii Krakowskiej)
Niestety, skoro "największy z Polaków" JP2, zbzikował na starość i zaczął przepraszać wszystkich za wszystko "w imieniu Kościoła", wielu lewaków, żydów, cwaniaków i zwykłych frustratów i nieuków uwierzyło w lewackie kłamstwa, bo były fałszywie potwierdzone przez starego Wojtyłę.
Trochę się rozjechałeś.
Zaczynasz od Kościoła, aby w następnym wpisie wskoczyć na "Boga", któremu przypisujesz czyny przypisywane fałszywie Kościołowi.
Masz bardzo zawężone horyzonty i wiedzę na tematy na który się wypowiadasz.
Widać to choćby po Twoim stosunku do wypraw krzyżowych.
Rozumiem, że uważasz że Polska powinna oddać swoje ziemie Niemcom, Austrii i Rosji, prawda?
Nie? Nie uważasz tak? Uważasz, że dobrze się stało że walczyliśmy o wolność i ją w końcu odzyskaliśmy?
To dlaczego odmawiasz prawa do obrony i odzyskania wolności najświętszych dla chrześcijan miejsc, w których chrześcijanie mieszkali od ok 700 lat gdy arabskie bandy wymyślonego dopiero co temu islamu najechały tamte ziemie i podbiły je dzięki zdradzie żydów?
Wyprawy krzyżowe to były typowe wojny obronne - sprawiedliwe (wg Pawła Włodkowica z Akademii Krakowskiej)
Niestety, skoro "największy z Polaków" JP2, zbzikował na starość i zaczął przepraszać wszystkich za wszystko "w imieniu Kościoła", wielu lewaków, żydów, cwaniaków i zwykłych frustratów i nieuków uwierzyło w lewackie kłamstwa, bo były fałszywie potwierdzone przez starego Wojtyłę.
Ale pierdolisz. Uważam że bóg jest wymyślony. A kościół to instytucja biznesowa mająca na celu doić wiernych. Co mają wyprawy krzyżowe i grabienie oraz mordowanie w imię Boga do zaborów? Weź to przeczytaj i zastanów się. Wojtyła to był śmieć i zwykły pedofil.
dał też zniewolenie, wyprawy krzyżowe i wiele złego.
Krucjaty były dobre (choć miały w nich miejsce złe rzeczy), Kościół(Bóg) dał wolność i ten prawdziwy(FSSPX) wciąż daje.
30 lat temu byłem prawicowy, głosowałem nawet na UPR i nienawidziłem SLD. Dziś mi kurewsko wstyd z tego powodu jakim byłem debilem, ale na szczęście człowiek (jak widać po powyższym poście nie każdy) z wiekiem mądrzeje.
Jako nie wierzący i nie praktykujący katolik lewak o prawicowych poglądach, uważam, że należy jebać skrajną lewicę, skrajną prawicę, pis, konfę i kościół katolicki, bo to wylęgarnia szaleńców i największego zła.
rownież uważam że popadanie w skrajności jest błędem. Jakkolwiek drwiny z innych, bo mają odmienne poglądy polityczne (bo to przecież obciachowy PiS i Konfa ) wskazują bardziej na zacietrzewienie, a nie zdrowy rozsądek i mądrzenie z wiekiem.
Cale szczęscie zly radykalnie prawicowy PiS zostal odsunięty od wladzy. W końcu rządzi partia o charakterze centrowym dzięki czemu praworządnosc wrócila na wlaściwe tory, ukrócono polityczny nepotyzm na stanowiskach Państwowych i w Spółkach Skarbu Państwa. gospodarczo kwitniemy, a Inwestorzy w związku z prognozami nie spierdalają do sąsiadów.
Luksusem którego nie mamy jest czas w którym można pozwolić sobie na wzniosłe ideały dotyczące preferencji politycznych. Patrząc na przekrój naszego społeczeństwa wnioskuję, że mało kto zdaje sobie sprawę z faktu, że mniej więcej od 1945r wywiad zagraniczny ma się u nas bardzo dobrze ale jego siedziba znajduje się poza granicami naszego kraju ( czasami na wschodzie, czasem na zachodzie) i że w tej sytuacji nie wybiera się ideału, a tego który nie sprzeda kraju i ludzi za paczkę fajek.
Społeczeństwo zachowuje się jak rozpieszczona nastolatka która obraża się na tego ktory wytyka jej że jej roczne wplywy są zdecydowanie poniżej jej wydatków i proponuje jej chleb z paszetową, na dowód czego wybiera drugiego który proponuje jej sojowe latte w Sheratonie, i przejmuje kwestię dysponowania portfelem dziewczyny.
Po stokroć wolałbym u sterów cierpa który mimo wszystko nie będzie podatny na wpływy obce. Potencjalne szkody dlugofalowe które wywoła będą mniejsze niż w obecnej sytuacji.
No, ale za to teraz bijesz pokłony przed majestatem cara Władimira i zachwycasz się kacapskim rajem. Wątpię, czy to zmiana na lepsze.
Nie biję żadnych pokłonów, tylko dostrzegam prawidłowość, że Rosja wszczyna wojny tylko tam gdzie wpierdala się Nato i że to Amerykanie mają swoje bazy wojskowe na całym świecie a nie Rosja. Zwyczajnie nie trawię zakłamanych skurwieli, bo nie pozwala mi na to sumienie i uczciwość.
Krucjaty były dobre (choć miały w nich miejsce złe rzeczy), Kościół(Bóg) dał wolność i ten prawdziwy(FSSPX) wciąż daje.
No i uwolnił świat od wielu czarownic i antychrystów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów