Wiem, że dało się zrobić lepszy opis, ale jestem na to zbyt wkurwiony. Ktoś z lżejszym piórem pewnie doda odpowiedni komentarz.
Wiem, że dało się zrobić lepszy opis, ale jestem na to zbyt wkurwiony. Ktoś z lżejszym piórem pewnie doda odpowiedni komentarz.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A że w intencji murzynów to problem? W Kościołach nieraz modlili się w intencji księży pedofilów, choćby Jankowskiego, gdy już wychodziły na jaw jego czyny albo w intencji biskupów, którzy kryli pedofilów jak bp. Janiaka.
Dwadzieścia lat temu byłem lewicowy i cieszyłem się z postępującej sekularyzacji. Dzisiaj sam bym kurwa co niedzielę do kościoła chodził gdyby to sprawiło, że lewactwo by zniknęło. Człowiek się nie spodziewa, że pustka może zostać wypełniona czymś znacznie gorszym.
Dwadzieścia lat temu miała 10 lat i bawiłeś się klockami nim mama przyszłymi wodę spuściła. Przynajmniej wtedy jeszcze ruscy cię nie kupili.
Religia to opium dla ludu - mówił twój idol.
Miałeś chyba na myśli swojego idola? Zakładam, ze to pomyłka, a jeśli nie to chciałbym poznać Twój tok rozumowania, który doprowadził Ciebie do takiego wniosku.
Tak, Kościół Katolicki zahamował rozwój w wielu dziedzinach, ale jednocześnie w wielu innych popychał do przodu i dbał o księgozbiory. Dzisiaj lewacka inkwizycja pali wszystkie badania dotyczące różnic między ludźmi na tle płci czy rasy, fałszuje historię oraz prześladuje każdego kto podważa ich dogmaty. Jednak to co na gorsze wyróżnia lewactwo względem inkwizycji katolickiej to, że stawiają emocje ponad rozsądkiem. To jest totalny regres cywilizacyjny. Jeden z powodów dla których Elon Musk wypowiedział wojnę lewactwu. Te tysiąc lat ciemnoty to będzie pikuś przy tym co zafunduje nam lewactwo jeśli za bardzo się rozrośnie.
Mam nomen omen w dupie co lewacy sobie wymyślają, oficjalnej nauki nie zmienią, a mówić to sobie mogą nawet największe pierdoły. Lepiej żeby oni rządzili cywilizowanym światem ostatnie 1000 lat niż religijny reżim. Różnica polega na tym, że jak lewakom powiesz prawdę to sobie co najwyżej pokrzyczą, wkurwią cię, zjebią dzień. Druga strona za herezje o innych planetach i cywilizacjach, fizyce kwantowej, podróżach międzygwiezdnych by cię obdarła ze skóry i spaliła żywcem.
Odpowiedź może być prosta. Większość jest jak bezpańskie kundle. Idą za tym co modne. Własne zdanie im nie jest potrzebne.
Rozkminiacie coś o czym nie macie pojęcia i dlatego macie z tym taki problem
I jak zwykle przypisujesz innym swoje przywary
Rozkminiacie coś o czym nie macie pojęcia i dlatego macie z tym taki problem
I jak zwykle przypisujesz innym swoje przywary
Dzieci i ruskie szpicle głosu nie mają. Więc cichutko jak myszka pod miotłą Towarzyszu Dupov.
Mam nomen omen w dupie co lewacy sobie wymyślają, oficjalnej nauki nie zmienią, a mówić to sobie mogą nawet największe pierdoły. Lepiej żeby oni rządzili cywilizowanym światem ostatnie 1000 lat niż religijny reżim. Różnica polega na tym, że jak lewakom powiesz prawdę to sobie co najwyżej pokrzyczą, wkurwią cię, zjebią dzień. Druga strona za herezje o innych planetach i cywilizacjach, fizyce kwantowej, podróżach międzygwiezdnych by cię obdarła ze skóry i spaliła żywcem.
Wyparłeś już z pamięci wrzutki na Sadolu o postępowym Trudeau, który chce do więzienia wysyłać za "mowę nienawiści"? Sąd w UK skazujący typa za wpis na fejsbuku o imigrantach? Pzrepychanki UE z X o możliwość cenzury na platformie? Skurwiele szybko działaja i jak to Milei trafnie ujął - lewactwu nie można ustąpić nawet o milimetr, bo każdy milimetr wykorzystają aby nas wszystkich zgnoić.
[ Dodano: 2024-11-14, 22:39 ]
Dzieci i ruskie szpicle głosu nie mają. Więc cichutko jak myszka pod miotłą Towarzyszu Dupov.
Nie należę do waszego kurwidołka pacynko
Bóg rozpozna swoich
Tak, Kościół Katolicki zahamował rozwój w wielu dziedzinach, ale jednocześnie w wielu innych popychał do przodu i dbał o księgozbiory. Dzisiaj lewacka inkwizycja pali wszystkie badania dotyczące różnic między ludźmi na tle płci czy rasy, fałszuje historię oraz prześladuje każdego kto podważa ich dogmaty. Jednak to co na gorsze wyróżnia lewactwo względem inkwizycji katolickiej to, że stawiają emocje ponad rozsądkiem. To jest totalny regres cywilizacyjny. Jeden z powodów dla których Elon Musk wypowiedział wojnę lewactwu. Te tysiąc lat ciemnoty to będzie pikuś przy tym co zafunduje nam lewactwo jeśli za bardzo się rozrośnie.
Jedyna względnie dobra rzecz, jaką dał Kościół, to zapewnienie jako takiego porządku społecznego w czasach feudalizmu. Sojusz tronu i ołtarza był potrzebny warstwom wyższym, żeby chłopstwo znało swoje miejsce i się nie buntowało. Dzięki spowiedzi, wiejski proboszcz wiedział wszystko o swoich owieczkach i mógł kontrolować ich umysły. Oczywiście, utrzymując je w ciemnocie i zacofaniu, ale przynajmniej nie buntowały się za bardzo i państwa mogły powstawać, trwać i się rozwijać. Po rewolucji przemysłowej, gdy nastąpił exodus ze wsi do miast, ta rola przestała mieć znaczenie i rację bytu. Problem z Kościołem (Katolickim, ale nie tylko) jest taki, że ciągle tkwi w tej feudalnej mentalności i od 150 lat nie ma na siebie pomysłu. I dlatego na Zachodzie świątynie są puste, a w Polsce pustoszeją w tempie wcześniej nieznanym.
A te lewackie ideologie, jak BLM-y, ekologizm, klimatyczny katastrofizm, dżenderyzm są po prostu taką religią zastępczą. Człowiek nie chce być szarym pionkiem, poszukuje w życiu celu, chciałby żyć dla jakiejś sprawy wyższej. Gdy nie daje mu go żaden kościół, szuka gdzieś indziej. I nie ma w tym nic złego, dopóki nie narzuca swojego światopoglądu innym, bo wtedy staje się fanatykiem. Dlatego, fanatyków trzeba jebać, tych z lewa, z prawa, środka, z góry i z dołu. Religijnych, antyreligijnych, rasowych, czy politycznych. Jeden chuj.
A jak rozpoznać fanatyka? Bardzo prosto - mówi ci, że on wie lepiej jak powinieneś żyć ty i wszyscy wokół.
Twój tok rozumowania,
Skoro byłes lewakiem to Lenin, Stalin, Trocki, Mao, Che musieli być twoimi idolami.
Stare gówno jakieś z 2020, jak się budziły BLM-y.
A ja się zastanawiam, skąd się namnożyło tych prawicowych "ateistów", co najpierw twierdzą, że mają wyjebane na wiarę w aniołki, a potem bronią Kościoła i religii jak niepodległości.
"Od przedszkola jestem zatwardziałym ateistą, ale..." i potem jakieś konfiarskie wysrywy.
Jaruzelski też był taki jak ty, ale jak już stygł to podpisał kolejną lojalkę z KK i przyjął sakramenty. Wielu takich burków podobnie szczeka, a jak smród u pizdy to doznają nawrócenia więc i z tobą nie będzie inaczej.
Jak cię na zmywak przyjmowali to też taką formułkę jak ci na nagraniu musiałeś ciapatemu powtórzyć czy dal ci dyspensę?
A te lewackie ideologie, jak BLM-y, ekologizm, klimatyczny katastrofizm, dżenderyzm są po prostu taką religią zastępczą. Człowiek nie chce być szarym pionkiem, poszukuje w życiu celu, chciałby żyć dla jakiejś sprawy wyższej. Gdy nie daje mu go żaden kościół, szuka gdzieś indziej. I nie ma w tym nic złego, dopóki nie narzuca swojego światopoglądu innym, bo wtedy staje się fanatykiem. Dlatego, fanatyków trzeba jebać, tych z lewa, z prawa, środka, z góry i z dołu. Religijnych, antyreligijnych, rasowych, czy politycznych. Jeden chuj.
Coś kurwa raz napisałeś z czym mogę się zgodzić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów