Wiem, że dało się zrobić lepszy opis, ale jestem na to zbyt wkurwiony. Ktoś z lżejszym piórem pewnie doda odpowiedni komentarz.
Wiem, że dało się zrobić lepszy opis, ale jestem na to zbyt wkurwiony. Ktoś z lżejszym piórem pewnie doda odpowiedni komentarz.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mocnymarcinie5 jesteś chory, co ty wstawiasz, ci to ma być lamusie, nerdzie, nikt nie wie co chodzi w tym filmiku
Czasami jeden obraz jest wart więcej niż tysiąc słów
Kościół dał nam 1000 lat wojen, ciemnoty, zablokowania nauki, miliony ofiar, śmierć, strach, kłamstwa i wyzysk najbiedniejszych. Gdyby nie prześladował naukowców i nie zatrzymał postępu cywilizacyjnego, dziś latalibyśmy sobie na Alfa Centauri na weekendowy wypad.
*) Nie, to nie moje słowa niewierzącego katolika, a księca mówiącego w czasie pandemiii o covidzie
Tak, Kościół Katolicki zahamował rozwój w wielu dziedzinach, ale jednocześnie w wielu innych popychał do przodu i dbał o księgozbiory. Dzisiaj lewacka inkwizycja pali wszystkie badania dotyczące różnic między ludźmi na tle płci czy rasy, fałszuje historię oraz prześladuje każdego kto podważa ich dogmaty. Jednak to co na gorsze wyróżnia lewactwo względem inkwizycji katolickiej to, że stawiają emocje ponad rozsądkiem. To jest totalny regres cywilizacyjny. Jeden z powodów dla których Elon Musk wypowiedział wojnę lewactwu. Te tysiąc lat ciemnoty to będzie pikuś przy tym co zafunduje nam lewactwo jeśli za bardzo się rozrośnie.
Chodzi ci o tego brata co popełnił rozszerzone samobójstwo wydając rozkaz lądowania?
Dokładnie tak
Kościół dał nam 1000 lat wojen, ciemnoty, zablokowania nauki, miliony ofiar...
...
*) Nie, to nie moje słowa niewierzącego katolika, a księdza mówiącego w czasie pandemiii o covidzie
Mylisz się.
Pierwsze uniwersytety na świecie Padwa, Bolonia, Sorbona, Oxford i nawet Uniwersytet Jagieloński oraz każde kolejne aż do czasów tzw. reformacji były założone przez Kościół.
Podobnie pijarzy i jezuici zajmowali się uczeniem ludzi zanim inni księża z piekła rodem jak np Hugo Kołłontaj razem z królem zdrajcą Poniatowskim rzucili się na majątek jezuitów grabiąc i kradnąc na potęgę i jeszcze nazywając tę grabież "Powstaniem Komisji Edukacji Narodowej".
Do prywatnych kieszeni króla, urzędników, biskupów i innych kanalii trafiło ponad 80% majątku jezuitów
A co do covida... nie obraź się, ale tylko wybitny idiota może przypisywać zdanie jednej osoby na jakiś temat całej społeczności.
W każdej społeczności ludzie mają różne zdania na różne tematy. Wśród księży jest identycznie.
Jeden jest tradycjonalista a inny modernista czy nawet lewak (niestety).
Nawet papież może mieć swoje zdanie na różne tematy o ile nie chodzi o doktrynę, której nie ma prawa zmienić.
Znam przynajmniej jednego księdza, którego śmiało mógłbym nazwać idiotą czy debilem a na pewno prostakiem z powodu ułomności intelektualnej, ale czy to znaczy że cały Kościół taki jest? No, nie.
Wielu to byli giganci intelektu jak Tomasz z Akwinu, zakonnice Teresa z Avila, Mała Tereska, Edyta Stein, cz nasz Paweł Włodkowic który wygrał batalię sądową w Rzymie w sporze z Krzyżakami albo Mikołaj Kopernik.
Współczuję Ci szczerze, że plujesz teraz na to w co wierzyłeś przez większość życia.
Może zbyt mocno się angażowałeś, że teraz jesteś tak zawiedziony, rozczarowany i zgorzkniały. Poniekąd Cię rozumiem, ale chyba nie tędy droga.
Pozdrawiam
30 lat temu byłem prawicowy, głosowałem nawet na UPR i nienawidziłem SLD. Dziś mi kurewsko wstyd z tego powodu jakim byłem debilem, ale na szczęście człowiek (jak widać po powyższym poście nie każdy) z wiekiem mądrzeje.
Jako nie wierzący i nie praktykujący katolik lewak o prawicowych poglądach, uważam, że należy jebać skrajną lewicę, skrajną prawicę, pis, konfę i kościół katolicki, bo to wylęgarnia szaleńców i największego zła.
Nie martw się. Debilem jesteś cały czas.
[ Dodano: 2024-11-14, 21:49 ]
należy jebać skrajną lewicę, skrajną prawicę, pis, konfę i kościół katolicki, bo to wylęgarnia szaleńców i największego zła.
ich jest więcej, cała elita , jeden wielki klub, o którym mówił Carlin
(tzn wg mnie ich też należy, jak się wyraziłeś "jebać" - to są pasożyci, cała elita ) :
Międzynarodowy Fundusz Walutowy (MFW)
Światowa Organizacja Handlu (WTO)
Grupa G7
Grupa G20
Światowa Organizacja Zdrowia (WHO)
Bank Światowy (WB)
Forum Ekonomiczne Światowe (WEF)
Międzynarodowa Organizacja Pracy (ILO)
Rada Bezpieczeństwa ONZ
Klub Bilderberg
Kościół Katolicki
Pozostałe Kościoły (np. Kościół Prawosławny, Kościoły Protestanckie, etc)
Hollywood
Bollywood
Club 322
Council on Foreign Relations (CFR)
Trilateral Commission
The Round Table
The Royal Institute of International Affairs (Chatham House)
The Bilderberg Group
The Aspen Institute
The Carnegie Endowment for International Peace
The Rockefeller Foundation
The Ford Foundation
The United Nations Foundation
The World Economic Forum (WEF)
The Atlantic Council
The Bilderberg Conference
The Illuminati (history-related, often cited in conspiracy theories)
The Bohemian Grove
Skull and Bones Society
The Sovereign Military Order of Malta (SMOM)
The Knights Templar (historical and modern interpretations)
The Rothschild Family
The Vatican
Greenpeace
Amnesty International
World Wildlife Fund (WWF)
Red Cross / Red Crescent
Doctors Without Borders (MSF)
Oxfam International
Human Rights Watch
The World Bank Group
The International Monetary Fund (IMF)
The European Union (EU)
The World Health Organization (WHO)
The International Criminal Court (ICC)
The United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization (UNESCO)
The World Trade Organization (WTO)
The International Labour Organization (ILO)
The International Energy Agency (IEA)
The Organization of Petroleum Exporting Countries (OPEC)
The World Food Programme (WFP)
The UN Refugee Agency (UNHCR)
The Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI)
The Clinton Global Initiative
The Bill & Melinda Gates Foundation
NASA
Międzynarodowa Stacja Kosmiczna (MKS)
Chińska Agencja Kosmiczna (CNSA)
Indyjskie Ministerstwo Badań Kosmicznych (ISRO)
itd, to nie wszystko...
Człowiek się nie spodziewa, że pustka może zostać wypełniona czymś znacznie gorszym
xD - przecież to oczywiste, że religia musi być. Religia to opium dla ludu - mówił twój idol. Jak nie chrześcijaństwo to ... elgiebetyzm. Chrześcijanie walczyli dzielnie z muzułmanami, poganami, pokonali Indian. Elgiebeci pozwalają się islamistom zrzucać z dachów i nadal ich wspierają.
do Afryki ich wysłać - tam dużo czarnych i zrozumieją jak będzie wyglądał świat bez białych...
ich jest więcej, cała elita , jeden wielki klub, o którym mówił Carlin
(tzn wg mnie ich też należy, jak się wyraziłeś "jebać" - to są pasożyci, cała elita ) :
Międzynarodowy Fundusz Walutowy (MFW)
Światowa Organizacja Handlu (WTO)
Grupa G7
Grupa G20
Światowa Organizacja Zdrowia (WHO)
Bank Światowy (WB)
Forum Ekonomiczne Światowe (WEF)
Międzynarodowa Organizacja Pracy (ILO)
Rada Bezpieczeństwa ONZ
Klub Bilderberg
Kościół Katolicki
Pozostałe Kościoły (np. Kościół Prawosławny, Kościoły Protestanckie, etc)
Hollywood
Bollywood
Club 322
Council on Foreign Relations (CFR)
Trilateral Commission
The Round Table
The Royal Institute of International Affairs (Chatham House)
The Bilderberg Group
The Aspen Institute
The Carnegie Endowment for International Peace
The Rockefeller Foundation
The Ford Foundation
The United Nations Foundation
The World Economic Forum (WEF)
The Atlantic Council
The Bilderberg Conference
The Illuminati (history-related, often cited in conspiracy theories)
The Bohemian Grove
Skull and Bones Society
The Sovereign Military Order of Malta (SMOM)
The Knights Templar (historical and modern interpretations)
The Rothschild Family
The Vatican
Greenpeace
Amnesty International
World Wildlife Fund (WWF)
Red Cross / Red Crescent
Doctors Without Borders (MSF)
Oxfam International
Human Rights Watch
The World Bank Group
The International Monetary Fund (IMF)
The European Union (EU)
The World Health Organization (WHO)
The International Criminal Court (ICC)
The United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization (UNESCO)
The World Trade Organization (WTO)
The International Labour Organization (ILO)
The International Energy Agency (IEA)
The Organization of Petroleum Exporting Countries (OPEC)
The World Food Programme (WFP)
The UN Refugee Agency (UNHCR)
The Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI)
The Clinton Global Initiative
The Bill & Melinda Gates Foundation
NASA
Międzynarodowa Stacja Kosmiczna (MKS)
Chińska Agencja Kosmiczna (CNSA)
Indyjskie Ministerstwo Badań Kosmicznych (ISRO)
itd, to nie wszystko...
Zapomniałeś jeszcze dopisać reptilianinów, illuminati , świętego mikołaja oraz żwirka i muchomorka
[ Dodano: 2024-11-14, 22:21 ]
Tak w sumie poza resztą dziwnych rzeczy, co jest dziwnego i „nie tak”. W nienawidzeniu kościoła?
A ja się zastanawiam, skąd się namnożyło tych prawicowych "ateistów", co najpierw twierdzą, że mają wyjebane na wiarę w aniołki, a potem bronią Kościoła i religii jak niepodległości.
"Od przedszkola jestem zatwardziałym ateistą, ale..." i potem jakieś konfiarskie wysrywy.
Stare gówno jakieś z 2020, jak się budziły BLM-y.
A ja się zastanawiam, skąd się namnożyło tych prawicowych "ateistów", co najpierw twierdzą, że mają wyjebane na wiarę w aniołki, a potem bronią Kościoła i religii jak niepodległości.
"Od przedszkola jestem zatwardziałym ateistą, ale..." i potem jakieś konfiarskie wysrywy.
Odpowiedź może być prosta. Większość jest jak bezpańskie kundle. Idą za tym co modne. Własne zdanie im nie jest potrzebne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów