Lewaka w domu nie nauczyli kultury:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Podajesz rękę lewakowi, trzymasz go i mówisz:
- Zdarzało mi się w coś takiego wdepnąć, ale nigdy w ręku nie trzymałem.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
BongMan napisał/a:
Podajesz rękę lewakowi, trzymasz go i mówisz:
No dobra. Ale Korwin trzymał lewą rękę w kieszeni. To też trochę brak kultury. Nigdy nie podaję się ręki trzymając drugą w kieszeni.
Za Korwina zawsze piwko !
chciał mikrofon xD
@gonzales1988 Niby tak, chociaż on zawsze tą ręke trzyma w kieszeni
MateuszMmz napisał/a:
Przezorny zawsze ubezpieczony. Na wszelki wypadek trzyma pukawkę w kieszeni gdyby go chciał jakiś lewak zaatakować.Niby tak, chociaż on zawsze tą ręke trzyma w kieszeni
gonzales1988 napisał/a:
No dobra. Ale Korwin trzymał lewą rękę w kieszeni. To też trochę brak kultury. Nigdy nie podaję się ręki trzymając drugą w kieszeni.
Z naszej perspektywy to jest prawa.
Nie ma takiej perspektywy gdzie Korwin nie jest po jakiejś prawej.
"Oto twoje życie mijające z każdą minutą."
phoks napisał/a:
Nie każdy kto gardzi Korwinem jest lewakiem. Czasem są to po prostu ludzie którzy myślą.
Nie pierdol
I w ten sposób traktowany jest właśnie Mikke przez media, część społeczeństwa i największe partie polityczne w Polsce: wyciąga rękę, ale nikt mu jej nie podaje, bo wszyscy mają na niego wyjebane. Taka jest niestety prawda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów