Materiał z przed kilku lat, ale nie znalazłem tutaj. Warto to upamiętnić
Niestety liczne kopie zostały usunięte z YT i została tylko taka.
Ale wszystko widać i słychać.
Enjoy
Jeśli było to chujowo otagowane.
Słuchaj, chodzi mi o to że temat jest stary i już nie aktualny i są ważniejsze rzeczy którymi powinniśmy się przejmować.
Na przykład tym że zmarło w polsce więcej ludzi w miesiąc niż zginęło w europie od zamachów przez 20 lat. A wy obsrywacie gacie z powodu jakiejś starej wypowiedzi, bo to co się mogło stać a się nie stało jest takie straszne, ale prawdziwa śmierć 50k polaków to chuj kogo obchodzi. No debile po prostu
Też bym się nie przejął jakby takie ścierwo jak ty zdechło
Po prostu dostrzegam tu wasze spierdolenie, z jednej strony macie wielki ból dupy z powodu ewentualnej śmierci 10 osób w zamachu.
A z drugiej kilkadziesiąt tysięcy faktycznych zgonów nie ma dla was znaczenia. No kurwa debile
Szanuj h.ju swoj Kraj i Naród!
Oddałem temu krajowi kawałek żucia służąc w armii więc mnie nie pouczaj prawacki kmiocie
Słuchaj, chodzi mi o to że temat jest stary i już nie aktualny i są ważniejsze rzeczy którymi powinniśmy się przejmować.
Na przykład tym że zmarło w polsce więcej ludzi w miesiąc niż zginęło w europie od zamachów przez 20 lat. A wy obsrywacie gacie z powodu jakiejś starej wypowiedzi, bo to co się mogło stać a się nie stało jest takie straszne, ale prawdziwa śmierć 50k polaków to ch*j kogo obchodzi. No debile po prostu
Eh prawaczki, sracie się że ktoś ma w dupie życie 10 januszy ale fakt że tej jesieni mamy już 49 tys zgonów ponad normę to was nie rusza ?
A to tępa prukwa. Jestem Polakiem i nie poświęciłbym nawet jednego najgorszego sąsiada Janusza za 7000 imigrantów.
Twoja śmierć na pewno by nas nie poruszyła
Odezwał się "intelygent"
Ale zdajesz sobie sprawę, że ludzie zawsze umierali? Potrafisz lewaczku pobrac dane gusu?
jest lekki wzrost ale jak przejrzysz od 2001 roku zauważysz, że w sezonach grypowych liczba wzrasta
To raczej Armia zrobiła ci przysługę i uratowała życie. Inaczej byś zdechł gdzieś w rowie albo skończył na ulicy jako ćpun.