19.10.17 Na środku parkingu przy Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie samopodpalenia dokonał mężczyzna. Szybko wezwano na miejsce strażaków, którzy go ugasili. Mężczyzna został natychmiast przewieziony do szpitala. Jego stan jest poważny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sorry, Ryszard Siwiec jest (był) tylko jeden.
petru23 napisał/a:
To zacznij sam coś zmieniać w swoim życiu a nie czekaj, aż ktoś zrobi to za Ciebie.
Człowieku, ja już życie ułożone mam tak, że nie muszę niczego zmieniać. I o dziwo, jestem zadowolony.
saves napisał/a:
Człowieku, ja już życie ułożone mam tak, że nie muszę niczego zmieniać. I o dziwo, jestem zadowolony.
Tu nie ma ludzi zadowolonych, czy z ułożonym życiem. Tu są wszyscy mocno pokręceni - że użyję takiego delikatnego sformułowania.
Zdjęcia tego listu:
I już sobie pojebusy ołtarzyk zrobiły
Cytując komentarz z pejsbuka:
XD
Lecimy dalej, pierwsza miesięcznica właśnie trwa:
I już sobie pojebusy ołtarzyk zrobiły
Cytując komentarz z pejsbuka:
Cytat:
To kurwy pisowskie zabiły człowieka
XD
Lecimy dalej, pierwsza miesięcznica właśnie trwa:
bedzie miesięcznica
@up i prostesty kodu
W sumie takiej głupoty nie powinno się nawet komentować, niezależnie czy się interesujesz polityką czy nie. Gościa obciążyć jedynie kosztami leczenia i rehabilitacji - bo z jakiej racji podatnik ma płacić za happening lewaka?
Lewak zapaleniec.
W sumie to był jakiś kretyn, podpalił się w miejscu, w którym stają busy, kierowcy na postojach pewnie szybciutko zabrali gaśnicę z busów i gostka ugasili. Trzeba było się dziadu podpalić na uboczu żeby Cię nikt nie ugasił i wtedy byłbyś prawdziwym MĘCZENNIKIEM NARODOWYM a nie jakimś PODRABIAŃCEM.
Miał zapał do protestu ale w końcu musiał ugasić swój temperament
lewak??? a pis to co lewactwo w starokomuszym wydaniu nawet tv wraca do starych programow i odkopuje trupy z szafy
jesli to byl lewak to widocznie na takie lewactwo jak pis patrzyc juz nie mogl
jesli to byl lewak to widocznie na takie lewactwo jak pis patrzyc juz nie mogl
Dobre. List nawet nie liźnięty płomieniem. Ale wierzę, tak samo, jak w paszporty po zamachowcach znajdowane w miejscach "incydentów".
Lewaczek prostaczek... aż mi
Jak by miał mózg [taaa lewaczek-prostaczek i mózg] mógł zrobić taki myk jaki wykonał zdeKODowany. Cały i zdrowy a swoje 5 minut w TV by miał.
Jak by miał mózg [taaa lewaczek-prostaczek i mózg] mógł zrobić taki myk jaki wykonał zdeKODowany. Cały i zdrowy a swoje 5 minut w TV by miał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów