📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najprostsza definicja lewactwa jaką mozna przedstawić czteroobrazkowym komiksem
W czasach szkolnych hasło "daj gryza" pojawiało się dość często
szkoda, że tak nie odpowiadałem
szkoda, że tak nie odpowiadałem
Korwin Mikke - historia prawdziwa
Historia prawdziwa.
Pierdolicie. Dzielenie się jest dobre, a nie jakieś lewackie. Chodzi o to, by dzielić się, dlatego że sam chcesz, a nie ktoś ci każe i ciągnie w podatkach na innych.
Dokłądnie i żęby przy okazji nie utrzymywać "janosików" którzy uzurpują sobie prawo do decydowania z kim chcesz się podzielić i jszcze biorą za to opłata, bo tak po krótce działa lewactwo :/
Ktoś tu myli lewactwo ze zwykłą ludzką uprzejmością. Co, w łysą główkę w sierpniu słonko za mocno przygrzało?
Cytat:
Pierdolicie. Dzielenie się jest dobre, a nie jakieś lewackie.
Brawo! Ciekawe czy u prawicowych wojownikow cos pod choinka sie pojawia, no bo Swieta to dopiero musi byc lewacka tradycja, za komuny nie zabraniali to podejrzane z miejsca.
Ogarnijcie sie ludzie, w Polsce nie ma prawa i lewa, jest po prostu zlodziejska klika ktora wysysa z narodu wszystkie soki, sprzedaje za granice wszystko czego sie dorobilismy jako nacja i mami debili slodkimi ramowkami nie wymagajacymi zbednego myslenia.
Wake up kurwa, a nie lewaki i lewaki.
Jezus ryby i chleb rozdawał lewak jeden, a ludzie brali jak zasiłki. Zakazać lewackiej Biblii!
Religie to też socjalizmy. Likwidować! Najlepiej razem z kapłanami i wyznawcami.
Z racji że jestem starszy niż większość komentujących debili, wyjaśniam:
1. Lewactwo: Daj nierobowi na zasiłku Twoją bułkę, bo skoro jeszcze nie zjadłeś to nie jesteś głodny (krytykujemy)
2. Prawicowość (normalizm): Skoro masz jedną bułkę więcej, może przekaż ją potrzebującym zamiast wyrzucać
3. Rostowski: Dawaj bułkę bo nie ma na spłatę odsetek od zadłużenia dla żydów z WTO.
1. Lewactwo: Daj nierobowi na zasiłku Twoją bułkę, bo skoro jeszcze nie zjadłeś to nie jesteś głodny (krytykujemy)
2. Prawicowość (normalizm): Skoro masz jedną bułkę więcej, może przekaż ją potrzebującym zamiast wyrzucać
3. Rostowski: Dawaj bułkę bo nie ma na spłatę odsetek od zadłużenia dla żydów z WTO.
huju jeden ty kurwa najlepiej na rzad narzekac zza monitora, chcesz bogactwa lajzo jebana to zapierdalaj po 18h dziennie i bedziesz mia $$$$ a nie napierdalac w necie: o ten to huj tamten pedal a ten kawal kurwy no kurwa ogar troche pedale bo jak nie umiesz nic to lache ciagnij i narzekaj ze jest zle bo wary opuchniete a pieniedzy niema
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów