Podobno 10 feministek w godzinę wykonuje pracę, którą normalny człowiek wykonuje w godzinę Tutaj przykład posłanek Lewicy w pracy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze się dziewczyny spisały, teraz niech jadą z koleżankami zamieść śnieg na Syberii. I niech nie wracają.
Bardziej śmieszne jest to, że one dzięki wam reprezentują ten kraj : D
R41NM4N napisał/a:
Bardziej śmieszne jest to, że one dzięki wam reprezentują ten kraj : D
Dzięki Nam?
Pojebało się we łbie?
R41NM4N napisał/a:
A co ty kurwa, praw wyborczych nie masz?
Nie każdy jest tak popierdolony aby w Polsce, podkreślam w Polsce, głosować na komunistyczne ścierwo i wszelkiego typu marksistowskie doczepki. Co prawda mamy kilka milionów popierdolonych ludzi w Polsce, ale połowa głosuje na komunistów, a druga na nazistów. Problemem jest, że za dużo ludzi oczytanych już nie głosuje, bo ma w dupie denerwowanie się, że na co by nie zagłosowali, to źle, a są za mądrzy na mniejsze zło, bo mniejsze zło od trzech dekad się kurwa nie sprawdza i się nie sprawdzi i mamy teraz mobilizację tępaków i coraz mniej mądrych przy urnach. To jest kurwa problem.
Bo to posełki są nie jakieś tam zmywarki zwykłe. Miotła? A co to jest? Tym się lata?
jak zaorać feministkę ??? pozwolić jej mówić ....................
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów