18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
mazga50 2021-07-04, 20:59
Lewary muszę tym dzoieciuchom coś podawać, bo to się kupy nie trzyma, a te srule to później jak katarynki powtarzają.
To normalne nie jest.
Zgłoś
miskolargol 2021-07-04, 20:59
Będzie tylko gorzej. Tej karuzeli spierdolenia umysłowego już nic nie zatrzyma.
Zgłoś
mrdick 2021-07-04, 21:11 2
no niestety

Zgłoś
Angevil 2021-07-04, 21:25 3

Taka właśnie jest polska dzisiaj. W tym momencie zaznaczę, że nie jestem zwolennikiem lgbtitd...
A więc puszcza się głombom taki filmik, gdzie uj się co za chłopaczek odpytuje uj wie jakiego chłopaczka, przeplatając to fragmentami wyrwanymi z kontekstu i wszyscy walą przy tym konia z zachwytu bo "o zobaczcie jakie pedały hehe".

I tak to jest.
Zgłoś
mygyry 2021-07-04, 21:29 16
Jak widać najpierw indoktrynowało się młodzież na studiach, później osoby młodsze w liceach teraz już mamy bajki z homo bohaterami, dzieci na spędzie dewiantów z piórkami w dupie, ale jak w Polsce ktoś powie, że lgbt to ideologia i chcą dzieciom w szkołach wpajać takie ideologiczne spierdolenie to wielki krzyk, że katole i pisiory spiski widzą, ale ja pytam jak kurwa trzeba być nie dojebanym, żeby nie widzieć, że to postępuje wielkimi krokami.
Zgłoś
plastic 2021-07-04, 21:42 10
pazuzu napisał/a:

Tylko wiesz równie dobrze mogę użyć twoich argumentów co do kościoła, niech sobie będzie ale po co się pcha religia do szkół, Sejmu, strefy publicznej i do wychowania dzieci

tak właśnie pisze wyborcza od lat: równość! jak wy, to my też, jak my, to wy też(jak dacie rade, bo to my uwłaszczyliśmy się na majątku narodowym, to my mamy media i kluczowe instytucje).
wasz ulubiony schemat retoryczny; kiedy lewica chce wyszarpać kolejny kawał władzy dla siebie, to powołuje sie na równość i "prawda leży po środku" - i to jest gówno-slogan dla kretynów, którego używacie tylko wtedy, kiedy chcecie coś komuś zabrać albo do czegoś przymusić, a każdy rozsądny człowiek wie, że prawda leży tam, gdzie leży, a nie kurwa po środku. co za tym idzie, konkretne ideologie wpajane młodym ludziom mają konkretne skutki i można je ważyć pod względem szkodliwości, ale wy tego nie chcecie, wy chcecie "po równo", bo jeżeli zboczeń jest 5% to wy chcecie 50% bo to sprawiedliwe.

jebane fikołki. życzę wam sumienia, bo trudno o coś, z czym byłoby wam gorzej.
Zgłoś
Bonifacy69 2021-07-04, 21:46
Nawet tego nie włączę. Po co się denerwować
Zgłoś
Frankorus_YT 2021-07-04, 22:01 4
Angevil napisał/a:

Taka właśnie jest polska dzisiaj. W tym momencie zaznaczę, że nie jestem zwolennikiem lgbtitd...
A więc puszcza się głombom taki filmik, gdzie uj się co za chłopaczek odpytuje uj wie jakiego chłopaczka, przeplatając to fragmentami wyrwanymi z kontekstu i wszyscy walą przy tym konia z zachwytu bo "o zobaczcie jakie pedały hehe".

Ja ze wsi jezdem, taki przeciętny Polak homowob. Lubię się śmiać z gejuw, nie to co ubermensze z Zachodu.
Zgłoś
Sraj1 2021-07-04, 22:25 3
Kopiować to gdzie się da. Żeby skompromitować lewactwo to wystarczy je po prostu ludziom pokazać.
Zgłoś
Bandzior020 2021-07-04, 23:14 4
NiemiecWaszPan napisał/a:

Tusk wrócił. Przygotujcie się na jescze większy wysyp tego gówna w polaczkowym zadupiu.

I kurwa dobrze ze wrócił... Moze trochę zatrzęsie tym pisowskim syfem jaki nam urządzili z tv pis na czele
Zgłoś
mygyry 2021-07-04, 23:25 6
Bandzior020 napisał/a:

I kurwa dobrze ze wrócił... Moze trochę zatrzęsie tym pisowskim syfem jaki nam urządzili z tv pis na czele

A razem z nim wrócą gówno fundacyjki, typu ten zjeb gaweł, jak widać wiele osób pragnie cenzury i trzymania pod butem, większego gówna u władzy niż PO nie było nigdy nawet kurwa AWS był lepszy.
Zgłoś
Dukenstein 2021-07-04, 23:25 4
Angevil napisał/a:

Idź lepiej pociumkać pindola swojej "dziewczynie" xD
Zgłoś
djted 2021-07-04, 23:58 1
"Bycie kobietą to stan umysłu" no i wszystko sie zgadza. Popieram
Zgłoś
Tuco 2021-07-05, 0:49 3
Dziadek gada, że promocja LGBT przez duże firmy to pretekst do zarabiania kasy. Gdyby wiedział coś o Bilderbergach i fundacjach Sorosa, mógłby trochę trafniej skorygować swój pogląd.

Proszę, takie chujstwo widuję codziennie, po drodze do roboty

Zgłoś
Wiewór 2021-07-05, 1:25
Płeć jest płynna można ją zmieniać kiedy chcesz bo nie ma znaczenia że masz chuja bo możesz być kobietą ale nie możesz być osoba transrasowa bo tak. To mi rozpierdala czaszkę. Ci ludzie mają mniej IQ niż polski nacjonalista.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów