Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To normalne nie jest.
Taka właśnie jest polska dzisiaj. W tym momencie zaznaczę, że nie jestem zwolennikiem lgbtitd...
A więc puszcza się głombom taki filmik, gdzie uj się co za chłopaczek odpytuje uj wie jakiego chłopaczka, przeplatając to fragmentami wyrwanymi z kontekstu i wszyscy walą przy tym konia z zachwytu bo "o zobaczcie jakie pedały hehe".
Tylko wiesz równie dobrze mogę użyć twoich argumentów co do kościoła, niech sobie będzie ale po co się pcha religia do szkół, Sejmu, strefy publicznej i do wychowania dzieci
tak właśnie pisze wyborcza od lat: równość! jak wy, to my też, jak my, to wy też(jak dacie rade, bo to my uwłaszczyliśmy się na majątku narodowym, to my mamy media i kluczowe instytucje).
wasz ulubiony schemat retoryczny; kiedy lewica chce wyszarpać kolejny kawał władzy dla siebie, to powołuje sie na równość i "prawda leży po środku" - i to jest gówno-slogan dla kretynów, którego używacie tylko wtedy, kiedy chcecie coś komuś zabrać albo do czegoś przymusić, a każdy rozsądny człowiek wie, że prawda leży tam, gdzie leży, a nie kurwa po środku. co za tym idzie, konkretne ideologie wpajane młodym ludziom mają konkretne skutki i można je ważyć pod względem szkodliwości, ale wy tego nie chcecie, wy chcecie "po równo", bo jeżeli zboczeń jest 5% to wy chcecie 50% bo to sprawiedliwe.
jebane fikołki. życzę wam sumienia, bo trudno o coś, z czym byłoby wam gorzej.
Taka właśnie jest polska dzisiaj. W tym momencie zaznaczę, że nie jestem zwolennikiem lgbtitd...
A więc puszcza się głombom taki filmik, gdzie uj się co za chłopaczek odpytuje uj wie jakiego chłopaczka, przeplatając to fragmentami wyrwanymi z kontekstu i wszyscy walą przy tym konia z zachwytu bo "o zobaczcie jakie pedały hehe".
Ja ze wsi jezdem, taki przeciętny Polak homowob. Lubię się śmiać z gejuw, nie to co ubermensze z Zachodu.
Tusk wrócił. Przygotujcie się na jescze większy wysyp tego gówna w polaczkowym zadupiu.
I kurwa dobrze ze wrócił... Moze trochę zatrzęsie tym pisowskim syfem jaki nam urządzili z tv pis na czele
I kurwa dobrze ze wrócił... Moze trochę zatrzęsie tym pisowskim syfem jaki nam urządzili z tv pis na czele
A razem z nim wrócą gówno fundacyjki, typu ten zjeb gaweł, jak widać wiele osób pragnie cenzury i trzymania pod butem, większego gówna u władzy niż PO nie było nigdy nawet kurwa AWS był lepszy.
Idź lepiej pociumkać pindola swojej "dziewczynie" xD
Proszę, takie chujstwo widuję codziennie, po drodze do roboty
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów