z niespodzianką
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jak tak patrze na te wszystkie filmiki z Rosji, to gdyby mi przyszło tam kiedyś pojechać, to nawet gdybym zaplanował trasę po samych jednokierunkowych i jedynie ze skrętami w prawo to i tak ktoś by we mnie wpierdolił
Czekam tylko na fale komentarzy o tym jaki to biedny ,niewinny motocyklista oraz na kontratak obrońców samochodów.
Ide popcorn zrobić.
Ide popcorn zrobić.
Shymeq napisał/a:
Co to za kawałek w radiu tam leci
Medina - You And I
@Topic
W tym państwie kamery należy montować dookoła pojazdu, żeby móc bezpiecznie wyjechać z garażu.
@makabrax
Heh... w Polsce jest tylko 2x bezpieczniej Więc gdyby u nas każdy miał kamerkę też pewnie sporo fajnych rzeczy by się uzbierało.
Heh... w Polsce jest tylko 2x bezpieczniej Więc gdyby u nas każdy miał kamerkę też pewnie sporo fajnych rzeczy by się uzbierało.
Pojawila sie lada .
Jeśli dobrze słychać to nie ma się co dziwić że się motocyklista rozpierdolił, koleś najpierw się zatrzymał zjechał na środek pasa, i włączył dopiero kierunkowskaz...
standardowe "jebać!" jak w każdym ruskim wypadku musi być ;]
Dlatego ustawiając się do skrętu w lewo powinno się trzymać koła wyprostowane - jak ktoś ci wjedzie w dupę to przy skręconych lecisz od razu na czołówkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów