...na awarię.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
Klasyczna drogowa cipa: z pół kilometra widział migające światła awaryjne
awaria może się zawsze przydarzyć, ale od czegoś w końcu jest ten trójkąt w bagażniku, prawda?
Czemu ta ślepa pizda (do uderzenia nie ma najmniejszego śladu po próbie hamowania) jechała lewym pasem, pewnie nigdy się nie dowiemy.
Jak i zapewne nie dowiemy się, czemu prawy pas był pusty.
Jak i zapewne nie dowiemy się, czemu prawy pas był pusty.
Bo jak by ta kurwa jechała prawidłowo czyli prawym pasem to by tego nie było, mam nadzieję że straci prawko na długi czas
Gdyby zabierali prawko za bezpodstawną jazdę lewym to autobusy by nie pomieściły grażynek i januszy.
Od samego początku filmu widać ,e coś się dzieje i gdyby zamiast nagrywać relacje na insta że jest w podróży czy co oni tam mają w zwyczaju to by widział i nie przypierdolil ale co ja tam się znam
z daleka było widać że stoi na awryjkach
Fx12 napisał/a:
Poza światłami jest jeszcze obowiązek postawienia trójkąta. Wtedy by się może piździelec zastanowił co to kurwa jest i po co tu stoi. Jadący i ten od awarii do uśpienia.
No chyba że jedzie Teslą lub śpi
Fx12 napisał/a:
Tesla autopilot made in china!
serenity napisał/a:
Tesla autopilot made in china!
A to co tesla z autopilotem nie ma kierownicy do chuja czy jak?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów