Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak btw. to nie rozumiem, dlaczego piłka nożna jest u nas określana "sportem narodowym", podczas gdy te ciamajdy nie potrafią grać. Natomiast takie dyscypliny w których odnośmy zwycięstwa są gdzieś na uboczu. Już nie wspomnę o zarobkach piłkarzy.
Swoją drogą chuj w dupę Lewandowskiemu i innym.
Ja tęsknię za złotą 11-tką Piechniczka.
Zaraz pewnie zjawią się hejterzy, którzy napiszą, że w Polsce nie ma z kim grać. Ja jednak myślę, że hajsy mu się nie zgadzają i dlatego taką chujnie odwala.
Tak btw. to nie rozumiem, dlaczego piłka nożna jest u nas określana "sportem narodowym", podczas gdy te ciamajdy nie potrafią grać. Natomiast takie dyscypliny w których odnośmy zwycięstwa są gdzieś na uboczu. Już nie wspomnę o zarobkach piłkarzy.
Oto jestem. Bo w polsce nie ma z kim grać, trójka z dortmundu nie wystarczy, potrzeba 11 graczy na dobrym poziomie. Taki kosecki czy wawrzyniak mają zagrać na równym poziomie z lewym?
jest sportem narodowym dlatego że ktoś ten sport tak nazwał jeszcze za czasów kiedy na grę polskiej kadry dało się patrzeć
Jest tak określana bo większość Polaków lubi i interesuje się piłką nożną, a nie dlatego że mamy w nim osiągnięcia. Jakby osiągnięcia były kryterium nazywania sportów narodowymi to na tvp leciały by relacje z meczów CS-a
Tak btw. to nie rozumiem, dlaczego piłka nożna jest u nas określana "sportem narodowym", podczas gdy te ciamajdy nie potrafią grać. Natomiast takie dyscypliny w których odnośmy zwycięstwa są gdzieś na uboczu.
Może dlatego, że na każdym podwórku i boisku szkolnym jak kraj długi i szeroki dzieciaki kopią piłkę a nie grają w siatę czy trenują żużel? I chuj z tego, że mamy kiepską reprezentację, skoro i tak wszyscy za dzieciaka biegają za tą piłką i jarają się każdym meczem. Bycie prawdziwym kibicem nie polega na byciu z drużyną tylko wtedy gdy wygrywa ale na byciu zawsze!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów