📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
następnym razem piesek nie będzie już na 10 metrowej smyczy, chyba ze to stare truchło nie połączy kropek...
Pies spierdolił.
Widać że kobietę pierwszej pomocy uczyli sami mnisi prosto z Indii. Pionizacja zadziała, bo stara leżała mniej niż 5 sekund. Będzie żyła Szarik pobiegł po pomoc.
Dziadek tak kochał pieska ze wziął to na siebie
Halman napisał/a:
następnym razem piesek nie będzie już na 10 metrowej smyczy, chyba ze to stare truchło nie połączy kropek...
W jej wieku to tylko to jej wychodzi z kropek:
Za Oldfielda zawsze piwko. A piwniczniaki wiedzą, że ta piosenka jest dedykowana Polakom?
Cipczan napisał/a:
Za Oldfielda zawsze piwko. A piwniczniaki wiedzą, że ta piosenka jest dedykowana Polakom?
Słucham Oldfielda od lat 90ch i nigdy o tym nie wiedziałem. W Internecie też nie ma o tym informacji poza polską Wikipedią gdzie brakuje źródła do tej informacji.
rocknrolla85 napisał/a:
Słucham Oldfielda od lat 90ch i nigdy o tym nie wiedziałem. W Internecie też nie ma o tym informacji poza polską Wikipedią gdzie brakuje źródła do tej informacji.
Płyta "Crisis" (moja ulubiona) i w niej książeczka. Więcej chyba nie trzeba. Płyta wydana w 1983 r.
"Shadow On The Wall", inspired by the plight of the people of Poland and sung withthe great passion of Roger Chapman.
Psa przejechał samochód i jest Ok a baba się wyjebala delikatnie i koniec XD
kaicior napisał/a:
Psa przejechał samochód i jest Ok a baba się wyjebala delikatnie i koniec XD
Chyba żadnym kołem po psie nie przejechał, przetarmosił go tylko pod samochodem, ale przy małej prędkości.
Smalcuch pierdolony. Kundla ogłuszyć, do gara i na wolnym ogniu smalec wytapiać
Babcia już raczej RIP. W tym wieku nawet mocniejsze pierdnięcie może zabić
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Płyta "Crisis" (moja ulubiona) i w niej książeczka. Więcej chyba nie trzeba. Płyta wydana w 1983 r.
"Shadow On The Wall", inspired by the plight of the people of Poland and sung withthe great passion of Roger Chapman.
A do mnie właśnie idzie Tubular Bells II, bo okazało się, że nie mam oryginałki. Shadow on the Wall to mistrzostwo świata! Akcji z babką nie skomentuję, bo mi jej żal, ale o Oldfieldzie zawsze można pogadać, rozpierdala mnie ten utwór
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów