📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
następnym razem piesek nie będzie już na 10 metrowej smyczy, chyba ze to stare truchło nie połączy kropek...
Pies spierdolił.
Widać że kobietę pierwszej pomocy uczyli sami mnisi prosto z Indii. Pionizacja zadziała, bo stara leżała mniej niż 5 sekund. Będzie żyła Szarik pobiegł po pomoc.
Dziadek tak kochał pieska ze wziął to na siebie
Halman napisał/a:
następnym razem piesek nie będzie już na 10 metrowej smyczy, chyba ze to stare truchło nie połączy kropek...
W jej wieku to tylko to jej wychodzi z kropek:
Za Oldfielda zawsze piwko. A piwniczniaki wiedzą, że ta piosenka jest dedykowana Polakom?
Cipczan napisał/a:
Za Oldfielda zawsze piwko. A piwniczniaki wiedzą, że ta piosenka jest dedykowana Polakom?
Słucham Oldfielda od lat 90ch i nigdy o tym nie wiedziałem. W Internecie też nie ma o tym informacji poza polską Wikipedią gdzie brakuje źródła do tej informacji.
rocknrolla85 napisał/a:
Słucham Oldfielda od lat 90ch i nigdy o tym nie wiedziałem. W Internecie też nie ma o tym informacji poza polską Wikipedią gdzie brakuje źródła do tej informacji.
Płyta "Crisis" (moja ulubiona) i w niej książeczka. Więcej chyba nie trzeba. Płyta wydana w 1983 r.
"Shadow On The Wall", inspired by the plight of the people of Poland and sung withthe great passion of Roger Chapman.
Psa przejechał samochód i jest Ok a baba się wyjebala delikatnie i koniec XD
kaicior napisał/a:
Psa przejechał samochód i jest Ok a baba się wyjebala delikatnie i koniec XD
Chyba żadnym kołem po psie nie przejechał, przetarmosił go tylko pod samochodem, ale przy małej prędkości.
Smalcuch pierdolony. Kundla ogłuszyć, do gara i na wolnym ogniu smalec wytapiać
Babcia już raczej RIP. W tym wieku nawet mocniejsze pierdnięcie może zabić
Cipczan napisał/a:
Płyta "Crisis" (moja ulubiona) i w niej książeczka. Więcej chyba nie trzeba. Płyta wydana w 1983 r.
"Shadow On The Wall", inspired by the plight of the people of Poland and sung withthe great passion of Roger Chapman.
A do mnie właśnie idzie Tubular Bells II, bo okazało się, że nie mam oryginałki. Shadow on the Wall to mistrzostwo świata! Akcji z babką nie skomentuję, bo mi jej żal, ale o Oldfieldzie zawsze można pogadać, rozpierdala mnie ten utwór
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów