📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
U nas parodia że świętymi krowami, ale tu? Żadnych pasów, budynek bezpośrednio przy ulicy i ci wyłażą bez żadnego zastanowienia. Banda idiotów.
dogip napisał/a:
U nas parodia że świętymi krowami, ale tu? Żadnych pasów, budynek bezpośrednio przy ulicy i ci wyłażą bez żadnego zastanowienia. Banda idiotów.
W sumie nic tam nie widac, a poronione przejścia dla pieszych bez zebry na jezdni są nawet w naszym gównianym kraju.
Ludzie! Ludzie!!! Jakie miałem szczęście! Sam Lexus mnie przejechał!
Byłem tydzien w Almaty i oni tam jeżdżą jak pojebani. Trzy pasy ruchu a jedzie 5 rzędów samochodów. Na pasach z daleka na mnie trąbili abym spierdalal. Ogólnie niezły pierdolnik
Lexus nie rozpędził się do takiej prędkości na 20 m wyjeżdżając zza rogu.
On jechał prostą drogą. Miał włączone światła. Widać go zatem było z daleka. Mimo tego wszyscy wykazali się solidarnym spierdoleniem i zgodnie wespół krokli sobie, żeby zniszczyć to auto. No skurwieli bym walcem wszystkich podokańczał!
On jechał prostą drogą. Miał włączone światła. Widać go zatem było z daleka. Mimo tego wszyscy wykazali się solidarnym spierdoleniem i zgodnie wespół krokli sobie, żeby zniszczyć to auto. No skurwieli bym walcem wszystkich podokańczał!
Ta w jasnym płaszczu najlepsza zauważyła nadjeżdżający samochód i sie zatrzymała
Tytuł z dupy ja w TVP, powinno być - "Tłum pod lexusa" i "piesi wtargnęli na drogę wprost pod koła"
Bloblas napisał/a:
Byłem tydzien w Almaty i oni tam jeżdżą jak pojebani. Trzy pasy ruchu a jedzie 5 rzędów samochodów. Na pasach z daleka na mnie trąbili abym spierdalal. Ogólnie niezły pierdolnik
strach się bać.
ten pierwszy baran co wlazł nic mu sie nie stało, kolejne 2 os tez nic, wiec nic nie zjebał on, tylko tamci ;-P
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów