Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Patrząc na wgniecenia na samochodzie, motor uderzył w nie, jadąc z na przeciwka lekko po skosie z lewej. Jest to krzyżówka w kształcie T, do takiej sytuacji mogło dojść na dwa sposoby:
1: motor jechał z bocznej ulicy, a auto jechało z górki z zamiarem skrętu w lewo w boczną, w takim przypadku motocyklista musiał by w ogóle nie hamować przed krzyżówką sytuacja mało prawdopodobna
2. motor jechał z dołu pod górę główną ulicą, samochód wyjeżdżał z bocznej skręcając w lewo i taki zapewne był przebieg zdarzenia, patrząc na stan obu pojazdów, prędkość nie była duża, lub przekroczona nadmiernie.
Z bardzo dużym prawdopodobieństwem gostek na motocyklu chciał wyprzedzać auto skręcające w lewo. Patrząc na "strój ochronny" motocylkisty to zbyt wiele pod kopułą to on niemiał.
Z bardzo dużym prawdopodobieństwem gostek na motocyklu chciał wyprzedzać auto skręcające w lewo. Patrząc na "strój ochronny" motocylkisty to zbyt wiele pod kopułą to on niemiał.
Co ty z tym "strojem ochronnym"...?
Skórzana kurtka by go w tej sytuacji uratowała...?
Albo rękawiczki...?
Albo rękawiczki...?
Nic nie zastąpi zdrowego myślenia i nie zapierdala ale to też by nie zaszkodziło. Każdy wybiera w czym jeździ.
Albo rękawiczki...?
Strój sporo mówi o motocykliście. To moda i szpan, ale u wielu także podejście do bezpieczeństwa. Na czołówkę nie ma odpowiedniego stroju ale na szorowanie po asfalcie już są całkiem dopracowane zestawy
Hah mam takie same buty
Jak nie masz CBR to Twoje szanse na przeżycie rosną
Brak buta. Koleś jest już jedna nogą w grobie.
Drugi też ledwo się trzyma więc ...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów