📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brak buta. Koleś jest już jedna nogą w grobie.
@phrontch chyba zapomniałeś napisać 1 przed tym 50
~phrontch napisał/a:
Co cię tak p*zda boli o te motocykle?
Chyba ciebie pizda boli. Pierdolnij głową w ścianę kilka razy co może ci ciśnienie zejdzie. Jakoś wnioskuje, że ty bardzo ich nie lubisz, a czepiasz, że ktoś ma wyjebane na ciebie za pierdolenie w kółko tych samych tekstów. Chyba ruchał ci któryś żonę albo dziewczynę.
@zdun na 100% masz "motur" bo jesteś debilem co nie potrafi nawet kilku słów zrozumieć.
Przysrałeś się do phrontch'a (autora postu) , który chciał pojecgac CoJaTamKurwaWiem za niepochlebny komentarz. Debil, no kurwa czysty debil.
Przysrałeś się do phrontch'a (autora postu) , który chciał pojecgac CoJaTamKurwaWiem za niepochlebny komentarz. Debil, no kurwa czysty debil.
zaszh napisał/a:
@zdun na 100% masz "motur" bo jesteś debilem co nie potrafi nawet kilku słów zrozumieć.
Przysrałeś się do phrontch'a (autora postu) , który chciał pojecgac CoJaTamk***aWiem za niepochlebny komentarz. Debil, no k***a czysty debil.
A Ty co 3 halman? Wiem więcej niż Ci się wydaje. A co do debilów ...to twoja stara ma dwóch Ciebie i twojego starego.
popatrz co sam spłodziłeś "który chciał pojecgac CoJaTamk***aWiem za", popraw to może z tobą pogadam.
@zdun przyjebałeś się do literówki i próbujesz mi pojechać po starych ale merytorycznych argumentów nie nasz.
Typowy przykład tłuka co nie potrafi 2 zdań przeczytać i złożyć w logiczną całość ale myśli, że zjadł wszystkie rozumy.
Idź być głupim gdzieś indziej, tu już jest dosyć niedojebanych motopizd.
Typowy przykład tłuka co nie potrafi 2 zdań przeczytać i złożyć w logiczną całość ale myśli, że zjadł wszystkie rozumy.
zaszh napisał/a:
@zdun przyjebałeś się do literówki i próbujesz mi pojechać po starych ale merytorycznych argumentów nie nasz.
Pierwsza to ty bo nie umiesz na nim jeździć.
pro_avenger napisał/a:
Pierwsza to ty bo nie umiesz na nim jeździć.
Widzę, że następna motopizda poczuła pieczenie odbytu. Chłopak ma za dużego czy "przypadkiem" usiadłeś na kabaczku?
juderaus napisał/a:
Szkoda tej CBR.
Trochę szkoda ale jak motopizda siądzie na porządniejszej maszynie to właśnie się tak kończy. Do 2 kółek trzeba mieć szaczunek a w czaszce coś więcej niż żyłkę trzymająca uszy.
Patrząc na wgniecenia na samochodzie, motor uderzył w nie, jadąc z na przeciwka lekko po skosie z lewej. Jest to krzyżówka w kształcie T, do takiej sytuacji mogło dojść na dwa sposoby:
1: motor jechał z bocznej ulicy, a auto jechało z górki z zamiarem skrętu w lewo w boczną, w takim przypadku motocyklista musiał by w ogóle nie hamować przed krzyżówką sytuacja mało prawdopodobna
2. motor jechał z dołu pod górę główną ulicą, samochód wyjeżdżał z bocznej skręcając w lewo i taki zapewne był przebieg zdarzenia, patrząc na stan obu pojazdów, prędkość nie była duża, lub przekroczona nadmiernie.
1: motor jechał z bocznej ulicy, a auto jechało z górki z zamiarem skrętu w lewo w boczną, w takim przypadku motocyklista musiał by w ogóle nie hamować przed krzyżówką sytuacja mało prawdopodobna
2. motor jechał z dołu pod górę główną ulicą, samochód wyjeżdżał z bocznej skręcając w lewo i taki zapewne był przebieg zdarzenia, patrząc na stan obu pojazdów, prędkość nie była duża, lub przekroczona nadmiernie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów