18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
camson 2019-08-07, 15:53 24
Ja pierdole jakie to jest żałosne.
Zgłoś
TB303 2019-08-07, 15:57 8
A później ci drudzy w imię tolerancji, zrzucą kilku przedstawicieli LGBT z dachu
Zgłoś
c................i 2019-08-07, 16:02 8
Teraz szmatogłowi zrobią czystke co za tym idzie mniej pedalstwa i tematy na hardzie Bombowo!
Zgłoś
nightmoder 2019-08-07, 16:15 2
przyjmiemy paru uchodźców którzy wysadzą się w skupiskach tego gówna
Zgłoś
ProVVe 2019-08-07, 16:42 6
Kurwa... Czyli nie masz pedalstwa w witrynie sklepu i juz ta ich "tolerancja" dla innych idzie się jebać? Pierdolone pedalskie ścierwo...

Kanister z benzyną i zapałka to rozwiązanie problemu

Ola gringo
Zgłoś
SlowianskiKrol 2019-08-07, 17:09 3
Zrzucić atomówkę na muslimów i na tęczowe gówno.
Zgłoś
mygyry 2019-08-07, 18:13 6
Dzień w dzień tęczowa zaraz od rana do wieczora, w TV w radiu w internetach, już mnie tak zaczęli wkurwiać, że wyzwalają we mnie wszelkie pokłady homofobi o których nawet nie wiedziałem.
Zgłoś
bodzionek 2019-08-07, 19:15 13
Nie wystarczy tolerować, trzeba wspierać. Nie można mieć swojego zdania, nie można wspierać tradycyjnego modelu rodziny a tylko tolerować innych modeli? Trzeba je wspierać?
Tak jak każdy inny gatunek, by przeżyć, musimy się rozmnażać. Do tego potrzeba osobnika, który w którymś punkcie swojego życia miał kutasa i jądra oraz osobę, która ma macicę i jajowody. Nie da się kurwa inaczej by było to tak jak tego chciała natura. Tak by było dokładnie jak zostaliśmy do tego stworzeni w toku ewolucji.
Ja jestem w stanie uwierzyć, że może urodzić się osoba w ciele mężczyzny z mózgiem kobiety. Wiem jak bardzo małe ilości substancji potrafią zmieniać to jak widzimy świat. Jestem w stanie sobie wyobrazić, że coś się tak może poprzestawiać. Jestem w stanie to tolerować. Nie widzę powodu jednak do wspierania. Nie będę zmieniał tego w co wierzę tylko dlatego, że sporo osób wierzy w coś innego, nagle i ma powinienem zacząć w to wierzyć. Nie wystarczy mi, że akceptuję ich wiarę. Pojebane.
Zaczyna się robić tak jak z afroamerykanami. Zrobienie czegoś tylko dla czarnych jest spoko, ale gdy zrobi się imprezę tylko dla białych ... Pomysły na zrobienie tramwaju tylko dla homoseksualistów spoko, ale jakby ktoś rzucił pomysł na tramwaj tylko dla hereto...
Dobra nie chce mi się więcej pisać.
Zgłoś
mecenaz 2019-08-07, 19:42
bodzionek, Dobrze gadasz
Zgłoś
ra0mir 2019-08-07, 20:09 12
LGBTQI = lesbian, gay, bisexual, transsexual, trans, queer, intersex...
Ja pierdole niedługo alfabetu im nie wystarczy.
W Polsce będzie łatwiej, po prostu - PIERDOLNIĘTY.

Jebać ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
r061071 2019-08-07, 20:19 2
a konusow sie marzy brytyjski sojusz? chyba wiem dlaczego, lubi ostro w dupsko być dymany

forza nostra legge
Zgłoś
wilkoala 2019-08-07, 21:04
Ja pierdole.
Ja rozumiem jak ktoś tam sobie jest pedałem albo lesbą, niech sobie będzie jeśli musi, ale jeszcze do tego kretynem?
Przecież jakby się musli dorwały do władzy, to ich będą kamieniować.
Niech mi ktoś to wytłumaczy, bo ja może czegoś nie rozumiem.
Zgłoś
szympas1 2019-08-07, 21:10 4
W 3:20 jest combo. Czarnuch, grubas, niepełnosprawny na wózku, i pedał. A to wszystko w jednej postaci.
Zgłoś
C0C0JUMBO 2019-08-07, 21:16
Równi inaczej
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów