📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kamil889 napisał/a:
Drwal25 Czy pies jest terapeutą?
Nie, jest łakomy i za ciastko zrobi dużo
Michauke napisał/a:
Opłacało się subskrybować Twój kanał, po tym jak wrzuciłeś fajną wersję Comfortably Numb na forum gitarowe
Pozdro!
Aaa, to dobry przypadek
Ktoś mu z tyłu pokazywał kiedy ma szczekać.
Spokojnie zdać mature? Człowieku jak cie tangensy i kotangensy otoczą to Ci nawet stalin z armią radziecką nie pomoże.
- Od razu widać że kretyn"
Mądrzejszy niż całe PO i PiS razem wzięte
@up ja wiem, ale nie odpowiem, bo islam uczy, że miejsce kobiety jest w cieniu i nie powinna ona zabierać głosu nie pytana. Uważaj, że masz szczęście, że nie chce mi się Ciebie karać. Salam alejkum!
FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE
dlaczego? sa 2 sciezki dzwiekowe
jak pies szczeka w tle slychac jakis halas samochod najpewniej
a gdy mowi koles to tego dzwieku w tle nie ma slychac wyraznie
dlaczego? sa 2 sciezki dzwiekowe
jak pies szczeka w tle slychac jakis halas samochod najpewniej
a gdy mowi koles to tego dzwieku w tle nie ma slychac wyraznie
jebany tuman musi się psa pytać o takie proste liczby...
co się z tym światem dzieje ?
co się z tym światem dzieje ?
za takie skubichrupki też bym tak liczył.
Ej super! Ale czy przypadkiem nie nagrał filmiku jak pies szczeka, potem nagrał swój głos jak zadaje mu niby zagadki dopasowując je do ilości szczeknięć? Jak nie, to magia jezusowa normalnie
Psy to mądre skurczybyki są, tylko udają głupie, wiem z doświadczenia. Wystarczy się na chwile odwrócić a talerz z kiełbasą który leżał na stole już pusty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów