📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
zajebiste dźwigi otwieram komentarze dwie strony o telefonach i rurkach, przerażające jest to ze wiele osób szuka sposobu na kłótnie z innymi w komentarzach na tematy nie związane z filmem. rozwiązanie ustawka i solo potem filmik na portal?
Było tutaj z 3-4 lata temu, zmontowane z innymi filmikami z ciężkim sprzętem budowlamym.
Zajebisty film z dźwigami w roli głównej, a wy pierdolicie na temat spedalenia młodego pokolenia i polityki. No co do chuja wafla z wami?!
Wracam na mojego Jungheinrich DFG S90 a wam panowie i nieliczne panie polecam wyjąc kij z dupska.
Wracam na mojego Jungheinrich DFG S90 a wam panowie i nieliczne panie polecam wyjąc kij z dupska.
EvilDog napisał/a:
Uwielbiam takich "prawdziwych facetów" jak ty , którzy zapierdalają wyłącznie w dresie i muszą używać wyłącznie Huawei , ponieważ jeśli by odstąpili by od któryś z tych rzeczy całą męskość poszła by się jebać
Rurkowy książę zgarnął piwka, bo w internecie sprzeciwił się "dresikowi" ? Wracaj na kwejka pedale w obcisłych spodniach.
Stary film ale spoko. Pewno nie wiecie, że większość elementów jest produkowana w Polsce do tych dźwigów, wiem bo sam przy tym robię już kilka ładnych lat. Niemcy jak to Niemcy... ich wykonanie tylko naszymi rękami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów