18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Life is life
k................s • 2018-02-05, 17:38
Piękna nuta zakończenie życia

Dla niecierpliwych od 1:50, ale już od 1:00 można się spodziewać tego, co się stanie.

Uprzedzam pytania o utwór

ukryta treść

Zgłoś
jacek44 2018-02-05, 17:45 4
też jak czasami podczas jazdy włączę przez przypadek te jebane rmf-fm i słyszę tą piosenką którą grają minimum 3 razy dziennie od 20 lat, to mam ochote zrobić to co ten kierowca.
Zgłoś
nudzimisiexd 2018-02-05, 17:51 30
Liczyłem na dzwona z samochodem z naprzeciwka

Kierujący z przodu i nagrywający to jebane pizdy, jeden debil siedzi na dupie ciągnikowi, chuja widzi bo widać jak panikuje i wpierdala się w dużego a nagrywający to chuj bo nie wie co to bezpieczna odległość. Podsumowując - chuj im wszystkim w dupe
Zgłoś
masonski-cyklista 2018-02-05, 18:08
Dobry kawałek.
Zgłoś
mygyry 2018-02-05, 18:36 11
Oni kurwa opony z mydła robią czy ki chuj ani szybko nie jechał ani blisko a poleciał w niego jakby wcale trakcji nie miał...
Zgłoś
~żułw 2018-02-05, 19:16 1
piosenke to każdy zna, ale w jakim to remixie jest?

facebuk: facebook.com/pages/%C5%BBu%C5%82w/493337350793565?fref=nf

Życie to zupa, a ja mam widelec
Zgłoś
Loaloa 2018-02-05, 19:51 4
I po chuj ta tępa cipa drze ryja?
Zgłoś
Noside 2018-02-05, 20:30
Konsekwentny skubaniec

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
ryuu155 2018-02-05, 22:27 3
02:04 kurwa moje 2 zł co mi brakło na browara
Zgłoś
Black Snake 2018-02-05, 22:27 3
Kurwa co to za osobówka jak ma drogę hamowania dłuższą od ciężarówki?

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Pitok 2018-02-05, 23:28
Mondeo spycha ciężarówkę i jedzie dalej... Takie czary to tylko w rosji.
Zgłoś
bimaczow 2018-02-06, 1:06 1
Loaloa napisał/a:

I po chuj ta tępa cipa drze ryja?

powiedział twój stary jak się rodziłeś ]

Znak Orła potęgi symbol prowadzi nas
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
Zgłoś
starystulejarz 2018-02-06, 2:02 1
Ja też od dziecka nienawidze tej pierdolonej piosenki.live is live...nosz kurwa to wymyślił debil jebany, jeszcze do tego drze ten ryj jak ruchany opos.

super partia kurwo
Zgłoś
96Karoll 2018-02-06, 8:18
o! 2 złote!
Zgłoś
Zlewek 2018-02-07, 12:27
O kurwa, bitcoina znalazłem 2:04
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów