18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
StewieG 2014-02-18, 16:26 1
zrobiłem się od razu głodny
Zgłoś
BongMan 2014-02-18, 16:52
Czemu ten pieseł jest sam? One żyją w stadach.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
dram09 2014-02-18, 17:56 9
@up

Po prostu pazerny chuj z niego.
Zgłoś
Wizard 2014-02-18, 19:18 8
ja pierdzilę. Jem kisiel, ogladam tego sadola, mam rope w agrdle na migdałkach, gardło ma teraz ledwie 1cm średnicy dusze się ale nie... nie chce leżec bo wole sadola rpzed zgonem pooglądać ;3 Sadol tak mnie nauczył zycią, ze teraz na biurku mam długopis a raczej tą rurke p[lastikową z niego bo wyjąłem wkład tylko i jak zaczne sie dusić bo całe gardło mi spuchnie przez tą angine to wepcham to sobie i bede chociaż tak oddychał.
Zgłoś
Tassadar 2014-02-20, 22:07 8
@up
mam nadzieję że się nie obrazisz, ale nie umiem inaczej wyrazić tego co czuję po przeczytaniu twojego posta. Faktycznie magia.

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
stk 2014-02-20, 22:07 4
@Wizard chuja sobie wepchnij to od razu przepchasz
Zgłoś
sirred44 2014-02-20, 22:42
Jakoś nie jara mnie jak się zwierzęta rozrywają , wole oglądać rozrywających się ciapaków na wietrze , ewentualnie niech będą egzekucje na kozojebcach...
Zgłoś
SwietlikwDupie 2014-02-20, 22:45
Taka jest natura to zwyczajny widok tam
Zgłoś
bananowybanan 2014-02-20, 22:48
Konkretna mineta widzę
Zgłoś
dr_evil 2014-02-20, 22:58
jebana jeszcze żyje jak jest wpierdalana

Ruchać, Jebać - nic się nie bać...
Zgłoś
3psilon 2014-02-20, 23:09
Eating pussy!
Zgłoś
Templariusz Mariusz 2014-02-20, 23:11 1
Źle przeczytałem tytuł i skojarzyło mi się z tym:

Masz problem? To lub to powinno pomóc.
Zgłoś
modyf 2014-02-20, 23:11
ma ktos linka może do zebry przechodzącej przez rzekę z krokodylem? później jej bebechy wypadły. Będę wdzięczny bo od jakiegoś czasu znaleźć nie mogę
Zgłoś
froqer 2014-02-20, 23:16
Bez Czubówny to nie to samo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów