📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Czemu ten pieseł jest sam? One żyją w stadach.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
ja pierdzilę. Jem kisiel, ogladam tego sadola, mam rope w agrdle na migdałkach, gardło ma teraz ledwie 1cm średnicy dusze się ale nie... nie chce leżec bo wole sadola rpzed zgonem pooglądać ;3 Sadol tak mnie nauczył zycią, ze teraz na biurku mam długopis a raczej tą rurke p[lastikową z niego bo wyjąłem wkład tylko i jak zaczne sie dusić bo całe gardło mi spuchnie przez tą angine to wepcham to sobie i bede chociaż tak oddychał.
@up
mam nadzieję że się nie obrazisz, ale nie umiem inaczej wyrazić tego co czuję po przeczytaniu twojego posta. Faktycznie magia.
mam nadzieję że się nie obrazisz, ale nie umiem inaczej wyrazić tego co czuję po przeczytaniu twojego posta. Faktycznie magia.
Konkretna mineta widzę
jebana jeszcze żyje jak jest wpierdalana
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów