📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Zamiast natychmiast przepłukać oko wodą to wciera ten kwas i drze japę na cały regulator. Absolutely retarded.
Zewłok666 napisał/a:
Zamiast natychmiast przepłukać oko wodą to wciera ten kwas i drze japę na cały regulator. Absolutely retarded.
Nie wiem czego ty oczekujesz? Żeby mlekiem jeszcze polała bo najbardziej neutralizuje kwas? Skąd ona ma to wiedziec? Umysł kogoś takiego, kto robi takie wyzwania, to umysł małpy rozwiniętej poniżej przeciętnej.
Lubi ból od najmłodszych lat
Liczyłem jeszcze na fotki po amputacji oka czy cuś. :c
Czekam na challenge kto umrze najefektowniej.
mygyry napisał/a:
Teraz Jalapeno!!!
Ciul, od razu Carolina Reaper
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów