Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już lepszym pomysłem byłoby odejmowanie piw (wyłącznie w poczekalni) lub głosowanie tak/nie i wychodzi jeśli osiągnie jakiś procent na tak.
Kiedyś miałem taki pomysł:
Piwo za ciekawy temat jak do tej pory, a do tego jako przeciwieństwo woda za suchar.
W domyśle piwo(TAK) i woda(NIE), oczywiście uwzględniając ten potrzebny procent, o którym wspomniałeś.
Kiedyś miałem taki pomysł:Obrazek
Piwo za ciekawy temat jak do tej pory, a do tego jako przeciwieństwo woda za suchar.
W domyśle piwo(TAK) i woda(NIE), oczywiście uwzględniając ten potrzebny procent, o którym wspomniałeś.
Nie róbmy z sadistica drugiego wykopu. Poza tym już widzę "trollujących", którzy za wszystko będą dawać wodę.
@up
Co racja to racja. Wprowadzając za dużo zmian, można czasem przedobrzyć
Żeby nie było. Forma przeciwieństwa piwa jak najbardziej trafna
już widzę "trollujących", którzy za wszystko będą dawać wodę.
A gdyby ograniczyć limit wystawianych wód do powiedzmy 10 dziennie na użytkownika?
A gdyby ograniczyć limit wystawianych wód do powiedzmy 10 dziennie na użytkownika?
Może wtedy wzrosnąć liczba multikont, a z drugiej strony może nie raz być tyle sucharów, że będzie wody brakować, ale to oczywiście tylko moja teoria, w praktyce to mogłoby wyglądać zupełnie inaczej.
To może post, przy którym będzie więcej niż powiedzmy 20 wód zostanie automatycznie usunięty?
Po 72h bez wyjścia na główną posty są przenoszone do sucharów, więc nie widzę sensu w usuwaniu postów.
...gdyby spojrzeć na to z tej strony moglibyśmy dojść do stwierdzenia, które mówię tak często - zmiany nie przynoszą nic nowego, jedynie więcej nadziei i pustej radości zostaje zabite...
najlepszy komentarz zrobił bym mobilny - od 5 piw (z tym, że jeśli ktoś dostanie np 7 piw po tym komentarzu, który był najlepszy z 5, automatycznie spada - ten "najlepszy" i ten z ilością 7 piw idzie jako najlepszy )
Mała ilość, tylko dlatego, że rzadko widać komentarze pod tematami, bez rozwijania komentarzy.
Ewentualnie zamiast pięciu piw dla komentarze, można zrobić 10 lub 15.
15 piw = 15 minut
Dużo powtórzeń, ale chciałem żeby all było jasne i zrozumiałe
najlepszy komentarz zrobił bym mobilny - od 5 piw (z tym, że jeśli ktoś dostanie np 7 piw po tym komentarzu, który był najlepszy z 5, automatycznie spada - ten "najlepszy" i ten z ilością 7 piw idzie jako najlepszy )
Kombinujesz jak koń pod górę. Najlepszy komentarz to ten, który ma najwięcej piw i nie ma się tutaj co przypierdalać. Nie ma dolnej granicy.
ała ilość, tylko dlatego, że rzadko widać komentarze pod tematami, bez rozwijania komentarzy.
No i?
Dużo powtórzeń, ale chciałem żeby all było jasne i zrozumiałe
I wyszło całkiem na odwrót.
Kombinujesz jak koń pod górę. Najlepszy komentarz to ten, który ma najwięcej piw i nie ma się tutaj co przypierdalać. Nie ma dolnej granicy.
No i?
I wyszło całkiem na odwrót.
To były tylko sugestie. Jak sie spodobają, to ktoś je podchwyci lub nie
A jednak wszystko było zrozumiałe
Ty tak na poważnie czy chciałeś napisać głupiego posta?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów