Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Albo 32 - taka ładna, okrągła liczba.
A piwa za posty w dziale Suchary nie powinny się liczyć, tak jak to jest w dziale Obrazki.
Bardzo dobra decyzja.
Dobra decyzja. Forum liczy sobie coraz więcej użyszkodników, więc coraz więcej gniotów pojawiało się na głównej. Piwo, nomen omen, za decyzję.
propsy dla mnie proszę, ja o to wnosiłem
A proszę Cię bardzo
Ale jeśli masz taką moc decyzyjną, to spraw, aby podnieśli do 25.
Bo naprawdę coraz więcej shit'u wchodzi na główną.
EDIT:
Wpadłem na ciekawy pomysł. Co jakby przywrócić limit 15-tu piw (no dobra, zaokrąglmy do 16-tu), ale zabierać te piwa na wstępie. Chcesz dodać materiał, musisz "zapłacić" – dwa razy pomyślisz, czy rzeczywiście jest tego wart. Mogłoby to znacznie zmniejszyć ilość postów poniżej krytyki, suszu, dubli itepe-itede, a tym samym i ilość pracy, jaką muszą włożyć moderatorzy w utrzymanie strony na jakim takim poziomie. Tylko taka luźna sugestia...
EDIT: @lajtowy: różnicę w zasadzie już widać. Strony 7586 i 7587 – pozwolę sobie nieprofesjonalnie się wyrazić – KURWA RZĄDZĄ!!! Stary, dobry Sadistic. Zobaczmy, czy poziom się utrzyma. W razie gdyby obserwowany efekt był tymczasowy można zawsze posłużyć się którymś z moich powyższych pomysłów (wtedy "propsy" dla mnie). Sądzę też, że do tego czasu znajdzie się multum indywiduów mających własne pomysły na usprawnienie forum.
Ale czemu 20, 25, a nie 32? Nie ma tu żadnego informatyka?
EDIT:
Wpadłem na ciekawy pomysł. Co jakby przywrócić limit 15-tu piw (no dobra, zaokrąglmy do 16-tu), ale zabierać te piwa na wstępie. Chcesz dodać materiał, musisz "zapłacić" – dwa razy pomyślisz, czy rzeczywiście jest tego wart. Mogłoby to znacznie zmniejszyć ilość postów poniżej krytyki, suszu, dubli itepe-itede, a tym samym i ilość pracy, jaką muszą włożyć moderatorzy w utrzymanie strony na jakim takim poziomie. Tylko taka luźna sugestia...
EDIT: @lajtowy: różnicę w zasadzie już widać. Strony 7586 i 7587 – pozwolę sobie nieprofesjonalnie się wyrazić – KURWA RZĄDZĄ!!! Stary, dobry Sadistic. Zobaczmy, czy poziom się utrzyma. W razie gdyby obserwowany efekt był tymczasowy można zawsze posłużyć się którymś z moich powyższych pomysłów (wtedy "propsy" dla mnie). Sądzę też, że do tego czasu znajdzie się multum indywiduów mających własne pomysły na usprawnienie forum.
Niepotrzebne zabawy, myślisz, że dla mnie 15 piw byłoby problemem? Już lepszym pomysłem byłoby odejmowanie piw (wyłącznie w poczekalni) lub głosowanie tak/nie i wychodzi jeśli osiągnie jakiś procent na tak. Chociaż uważam, że teraz jest dobrze, jeśli będzie mało skuteczne to wystarczy zmniejszyć czas w poczekalni.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów