O to jak unia europejska robi ludzi w chuja.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
O to jak unia europejska robi ludzi w chuja.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I weź tu rób biznes w tym kraju - produkujesz coś, chcesz robić to jak najlepiej, jak najwięcej sprzedawać produktu a to i tak źle i jeszcze grzywnę zapłacisz Ty - cały sęk w tym że pośrednio a nie bezpośrednio. Gdyby to było bezpośrednie to z dnia na dzień byłby strajki - i tak właśnie działa ten socjalistyczny jebany ustrój. Mydli oczy, a potem się dziwić, że efekty są mizerne tego co robimy. Musimy wypierdolić z UE i stworzyć mocny kraj z silną gospodarką, tylko nie z tymi świniami z Wiejskiej.
tak to jest ojca nie ma dziecko jest !
" Kurwy jebane i tak powiem "
Zbyt dużo tego typu filmów - w takim tempie osiągniemy limit i dostaniemy kary finansowe.
A ten pan Farage wydaje się być bardzo mądrym człowiekiem, tak na marginesie. Polecam sobie pooglądać na YT jakieś filmy z jego udziałem, ponieważ mówi jak jest, Bruksela.
A ten pan Farage wydaje się być bardzo mądrym człowiekiem, tak na marginesie. Polecam sobie pooglądać na YT jakieś filmy z jego udziałem, ponieważ mówi jak jest, Bruksela.
tak jest z cala zywnoscia caly czas sa limity, bo zywnosc ma byc droga--szczegolnie ta przetworzona, w ciagu kilkunatsu lat cena litra mleka w skupie poszla jakies kilkanascie groszy do gory niestety wyroby mlekopochodne skoczyly kilku krotnie, ale motyw z kupnem mleka od sasiadow mi sie podoba, tak jak z weglem mamy go b.duzo, ale nam sie go nie oplaca wydobywac wiec kopalnie sie zamyka, niemcy za to wegla maja 10 razy mniej niz my, ale im sie juz oplaca wydobywac ten wegiel, boje sie, ze za 25 lat naprawde nie bedzie niczego
Postawa bohatera filmu idealnie przedstawia nasze społeczeństwo: "A co mnie to obchodzi? nie jestem rolnikiem", jeszcze powinien dodać: "najwyżej wyjadę na zmywak do Albionu".
Precz z komuną!
Ale durnie i tak wolą sami siebie w chuja robić i mówić, że Unia jest cacy i wcale nie przypomina ZSRR...
A w TV pociskają gówno ile to zawdzięczamy obesranej UE.
A w TV pociskają gówno ile to zawdzięczamy obesranej UE.
i dlatego mamy w sklepach sery drozsze od szynki. kiedys to byloby nie do pomyslenia
i to powinni puszczać dzieciom w przedszkolu. Nie czytanki o pedałach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów