📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przerost formy nad treścią, wygląda jak połączenie psa z kotem, do niczego nie podobne
Wygląda jak z plastiku. I jeszcze te otwierane do góry długie drzwi. Prawdziwe limuzyna kojarzy się z tym, że z tyłu jest dużo miejsca, driny, panienki, telewizorki itd. a tutaj? Sportowe siedzenia, wąsko, drzwi otworzysz przeciąg w chuj. Lipa
Wszystko fajnie, tylko po co takie coś?
Miałem nadzieję że fake, ale doszły zdjęcia od zsakuła. Zaiste - szczyt bezguścia.
Bo kutas sam się nie powiększy - albo chirurg we Włoszech, albo takie coś. Jak w tej reklamie Heyah - samo Bogdan się nie zrobi....
Kiedyś był gość (być może ten sam), który zrobił sobie limuzynkę z ferrari. Był tak podniecony tym faktem, że wysłał zdjęcia do firmy Ferrari. Pewnie się zdziwił, kiedy mu odpisali, że dla nich to ośmieszanie wizerunku czy coś w ten deseń i nakazali mu zdjęcie znaczka z machy.
Nadaje się do wycieczek po Nürburgring.
Trochę szpachlu poszło
Pies drapał to ferrari-tam po prawej w kamienicy jest świetny kebab! Dla wtajemniczonych taki co pali 2 razy
Wiwat Birmingham! Wiwat multikulturowość!
Wiwat Birmingham! Wiwat multikulturowość!
ropy zabraknie to bedzie na hulajnodze zapierdalał ^^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów