Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Uuu będzie wojna, kraje arabskie vs żydki.
Jaram się bo żydki mają dobry sprzęt. Niech pokażą te swoje zabaweczki
Gówno nie wojna. Właśnie toczy się rozgrywka polityczna "na górze" i tyle.
jak dla mnie to niech sie morduja nawzajem... byle szybko i bez pomocy panstw zewnetrznych.
troche czasu a problem rozwiazalby sie sam.
z nimi zawsze byly problemy wkurwiali juz egipcjan i wkurwiaja kazdego po dzis dzien, z ofiary stali sie katem.
co gorsza ten kat gra ciagle karta ofiary a takiej glupoty i slepoty ludzkosci zniesc nie moge. trzeba byc wypranym lewackim lbem zeby tego nie widziec i bac sie ich krytykowac.
pomijajac juz wszystko jak mozna traktowac powaznie kogos z pejsami i abazurem na glowie?
To tak jak z nami. Wystarczy dać władze i sami się wykończymy
Uuu będzie wojna, kraje arabskie vs żydki.
Jaram się bo żydki mają dobry sprzęt. Niech pokażą te swoje zabaweczki
14,2 mln żydów vs. 500 mln arabów powiadasz...
Hitler wiedział co robi. Zobaczcie sobie na YT jak się wypowiadają o innowiercach. Jebany naród.
goje sa na rowni ze swiniami.
przypominam ze to oni sami maja prawo poswiecic zycie np 1000 zydow zeby ratowac wlasne zycie i nie widza w tym nic zlego.
kidusz haszem i kidusz hahaim to 2 kompletnie przeciwstawne postawy i filozofie u 2 rodzajow zydow.
Hitler wiedział co robi. Zobaczcie sobie na YT jak się wypowiadają o innowiercach. Jebany naród.
ahh youtube wspaniałe źródło informacji. Sama prawda, mamy tam też polskie kwiatki, które tak miło się wypowiadaja o reście świata.
Wyjmij głowę z dupy i przejrzyj na oczy.
14,2 mln żydów vs. 500 mln arabów powiadasz...
No ale żydki technologicznie biją ich o dekady. Byłaby ciekawa wojna.
Protos vs Zerg
Izrael, żydzi - bedny naród wymęczony przez zbrodnie brzydzi się agresją.
A kto cię tak haniebnie okłamał?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów