📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Izrael, żydzi - bedny naród wymęczony przez zbrodnie brzydzi się agresją.
E tam, jak była tzw pierwsza intifada to dzielni chłopcy w zielonych mundurkach z IDF łamali palestyńskim dzieciom kończyny by jako dorośli nie mogli walczyć. Było to nagminnie a nie liczyło się że zostało zabite dziecko.
Ja bym ich otoczył wysokim murem.. i odciął od świata...
jak dla mnie to niech sie morduja nawzajem... byle szybko i bez pomocy panstw zewnetrznych.
troche czasu a problem rozwiazalby sie sam.
z nimi zawsze byly problemy wkurwiali juz egipcjan i wkurwiaja kazdego po dzis dzien, z ofiary stali sie katem.
co gorsza ten kat gra ciagle karta ofiary a takiej glupoty i slepoty ludzkosci zniesc nie moge. trzeba byc wypranym lewackim lbem zeby tego nie widziec i bac sie ich krytykowac.
pomijajac juz wszystko jak mozna traktowac powaznie kogos z pejsami i abazurem na glowie?
z nimi zawsze byly problemy wkurwiali juz egipcjan i wkurwiaja kazdego po dzis dzien, z ofiary stali sie katem.
co gorsza ten kat gra ciagle karta ofiary a takiej glupoty i slepoty ludzkosci zniesc nie moge. trzeba byc wypranym lewackim lbem zeby tego nie widziec i bac sie ich krytykowac.
pomijajac juz wszystko jak mozna traktowac powaznie kogos z pejsami i abazurem na glowie?
To ci biedni i niewinni żydzi, którzy odcięli Palestyńczyków od świata odbierając im niepodległość i zamykając ich w getcie, którzy bombardowali ich oraz mordowali dzieci, by w przyszłości nie mogły walczyć o swoją wolność, którzy są prześladowani na całym świecie na tle rasistowskim?
Jak oni się nienawidzą - coś pięknego.
Uuu będzie wojna, kraje arabskie vs żydki.
Jaram się bo żydki mają dobry sprzęt. Niech pokażą te swoje zabaweczki
ra0mir napisał/a:
Uuu będzie wojna, kraje arabskie vs żydki.
Raczej nic nie będzie,najwyzej u izraelitów autobusy będa wybuchac jak kiedyś,a mieli parę lat spokoju.
swampman napisał/a:
jak dla mnie to niech sie morduja nawzajem... byle szybko i bez pomocy panstw zewnetrznych.
swampman nie chcę Cię martwić, ale to marzenie ściętej głowy. USA są trzymane przez żydowskie lobby medialne za jaja. Dzisiaj media to władza i nic tego długo nie zmieni, jeśli w ogóle coś jest w stanie odwrócić ten chory układ. Każdy portal, telewizja, radio, gazeta i serwisy są upolitycznione. Dlatego Palestyńczycy, są z góry na przegranej pozycji, zawsze byli bo w stosunku do Izraela nie są dozbrajani. Dla przykładu taki Izrael jako Państwo ościenne otrzymuje od Stanów co roku subwencje w wysokości 4mld $. Ponadto USA nadal dzierży buławę militarnego hegemona na Świecie i choćby nie wiem co, zawsze znajdzie pretekst, aby bronić swoich interesów wewnętrznych jak również zewnętrznych. Zobacz co się stało z Trumpem, nie było przysługi, której nie oddałby żydom, a mimo tego i tak go spuścili w klopie. Dlatego mówienie, o tym, że mają się nawzajem wyrżnąć jest strasznie infantylne. To tak jakbyś oczekiwał równiej walki pomiędzy 5 latkami, a 20 latkami. Jakie to daje tło na obecną sytuację? Niestety Hamas będzie ponownie szedł w kierunku większego ekstremizmu, a Izrael przy wsparciu militarnym, medialnym i społecznym będzie bronił swoich obywateli wyżynając młode pokolenia niewinnych Palestyńczyków.
ja tam kibicuje żydom, to mądry i obrotny naród, mam nadzieje że wykorzystają okazję i zachodni brzeg będzie ich i zostanie strefa gazy tylko
Żydzi,ciapate,murzyny itd to psy które gdy mają przewagę stają się cwaniakami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów