📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Muahahah..brakuje mi tego w obecnych filmach
Pokazał gdzie jej miejsce hehe
co jak co ostatnia nagonka na linde zaczyna mnie wkurwiac, a nie widze jej przyczyn i dlaczego to sie dzieje.. takich aktorow juz nie bedzie w polskim kinie:(
jak to wrzucałem jakiś czas temu, to poszło do zbiorczego. i weź tu zrozum działania "zarządu".
Myślałem że odpowie: "nie gdzie a dokąd tępa dzido"
jemu chyba chodziło o słowo epicki :x bo to słowo w jezyku polskim oznacza jedynie rodzaj literacki.... i nie potrafia zrozumieć że to weszło do użycia tak samo jak wiele innych słów >.<
Brook Yohoho napisał/a:
~Kotli
film jest z 1994 roku kretynie ; ) więc chyba 19 lat temu co ?
A teraz to już w ogóle żeś dojebał do pieca...
Kretynie.
było lecz zostało usunięte z niewiadomej przyczyny sadistic.pl/nawet-sie-nie-zapytasz-gdzie-ide-vt152241.htm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów