📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kurwa, piękny klasyk.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Muahahah..brakuje mi tego w obecnych filmach
Pokazał gdzie jej miejsce hehe
co jak co ostatnia nagonka na linde zaczyna mnie wkurwiac, a nie widze jej przyczyn i dlaczego to sie dzieje.. takich aktorow juz nie bedzie w polskim kinie:(
jak to wrzucałem jakiś czas temu, to poszło do zbiorczego. i weź tu zrozum działania "zarządu".
jemu chyba chodziło o słowo epicki :x bo to słowo w jezyku polskim oznacza jedynie rodzaj literacki.... i nie potrafia zrozumieć że to weszło do użycia tak samo jak wiele innych słów >.<
Brook Yohoho napisał/a:
~Kotli
film jest z 1994 roku kretynie ; ) więc chyba 19 lat temu co ?
A teraz to już w ogóle żeś dojebał do pieca...
Kretynie.
Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe?Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów