📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W tytule jest błąd. Powinno być Lidsey von Upadek.
szybyt napisał/a:
Szkoda jej fajna dupeczka... Kolano strzaskane
Potwierdzam pierwszą część Twojej wypowiedzi Jak na sportsmenkę jest (kilka przykładów)
ale ma umięśnione uda, może jestem zboczeńcem, ale mnie to jara
A dobrze - niech ma. Nie lubie zarówno amerykańców jak i niemców..
i dobrze tak suce, jak nie umie jezdzic na nartach to na chuj tam sie pcha
up@ ale zajebiście zabłysnąłeś swoją zjebaną inteligencją, brawo.
Rozumując po Twojemu można napisać że skoro Twoja stara nie umie rodzić normalnych dzieci to na chuj sie do tego pcha.
Rozumując po Twojemu można napisać że skoro Twoja stara nie umie rodzić normalnych dzieci to na chuj sie do tego pcha.
@up
Ty zabłysnąłeś podwójnie. Nie dość, że nie zrozumiałeś sarkazmu (prostych lotów, ale jednak), to na dodatek od razu, jak dzieciak, zacząłeś wrzucać na rodziców borisklinga. No inteligent z ciebie najwyższych lotów, nie ma co.
Ty zabłysnąłeś podwójnie. Nie dość, że nie zrozumiałeś sarkazmu (prostych lotów, ale jednak), to na dodatek od razu, jak dzieciak, zacząłeś wrzucać na rodziców borisklinga. No inteligent z ciebie najwyższych lotów, nie ma co.
@up Ty weź sobie poczytaj gdzieś co to znaczy sarkazm, bo ja go tam za chuja nie widzę.
@up
Przepraszam za źródło (wiki), ale nie chciało mi się szukać lepszego.
"Niektórzy określają sarkazm jako ton ironiczny, inni jako ostrą krytykę personalną, szyderstwo. Komponentami sarkazmu są: zjadliwość, uszczypliwość, gorycz."
Widzę w wypowiedzi borisklinga wszystkie powyższe komponenty, jak również zabarwienie ironiczne. No, chyba że uważasz, iż boriskling naprawdę sądzi, że Lindsey Vonn jest amatorką i nie umie jeździć na nartach. Nie wydaje mi się.
Przepraszam za źródło (wiki), ale nie chciało mi się szukać lepszego.
"Niektórzy określają sarkazm jako ton ironiczny, inni jako ostrą krytykę personalną, szyderstwo. Komponentami sarkazmu są: zjadliwość, uszczypliwość, gorycz."
Widzę w wypowiedzi borisklinga wszystkie powyższe komponenty, jak również zabarwienie ironiczne. No, chyba że uważasz, iż boriskling naprawdę sądzi, że Lindsey Vonn jest amatorką i nie umie jeździć na nartach. Nie wydaje mi się.
brak slow motion = brak piwa
btw czy teraz każda szpula która zostaje sportsmenką, dziennikarką, celebrytką od razu się rozbiera?
btw czy teraz każda szpula która zostaje sportsmenką, dziennikarką, celebrytką od razu się rozbiera?
khaliles napisał/a:
Tak.
I bardzo dobrze, można popatrzeć sobie na faje dupeczki.
Teraz czekam na Grycanki
patrzyłem tylko jak narta leci i wpierdala się jej w głowę przechodząc na wylot potem się zorientowałem że jeszcze nie przeglądałem harda... -,-
UWAGA! aby chronic wasze narządy słuchu, ostrzegam ze film jest z NIEMIECKIM komentatorem!
a mnie tam obrzydzają umięśnione laski. Ta cipencja na mnie nie zrobiła najmniejszego wrażenia. Chociaż cycki spoko, nie lubię melonów - na starość zwisy.
Ale kto co lubi.
Ale kto co lubi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów