Widoczny na poniższych materiałach jegomość wyjął chuja na wierzch, i zaczął sobie walić konia, po tym gdy nieletnia usiadła obok niego. Stąd widoczny wpierdol od współpasażerów. Linia 358 obsluguje głównie północną część tego wspaniałego miasta
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A ładna była? Co miała na sobie? Jakie miała majteczki? Czy w ogóle je miała? - Tyle pytań a brak odpowiedzi. ;(
wyglada calkiem jak mlody trzaskowski, ale ten nasz jezdzi komunikacja tylko przed wyborami
To jest piękne! jest może after party z udziałem pistoletu lub opony?
Deos meos.... żeby dorosły chłop se nie mógł konia zwalić w autobusie... jakie to czasy nastały
No i kurwa prawidłowo. Aby trochę mocniej by się przydało. I może ktoś by szanownemu obywatelowi brazylijskiemu wyonującemu sprawiedliwość ludową pomógł. A tak to sztywniutko.
Kolejna część z tym marnym aktorem ,podejrzewam że będzie na hardzie.
jezu wyjął chuja i zaczął konia walić przy nieletniej, wielki dramat gdy ludzie masowo na raka umierają w okół .. nie ma oczym mówić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów