Nie ukrywam że czasami denerwują mnie głośne motocykle no ale nie można tego załatwiać w taki sposób..
Nie ukrywam że czasami denerwują mnie głośne motocykle no ale nie można tego załatwiać w taki sposób..
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co nie zmienia faktu, że powinni pobudować tory motocrossowe, dla motocykli wyścigowych też zresztą..
A nie tylko pieprzone stadiony
Jeśli jest to prywatny las to może linek wisieć do woli i nic nikomu do tego! Jeśli jest to las państwowy i nie ma zakazu ruchu to rzeczywiście gościa który to założył powinno się ukarać solidnie, ale jeśli na tych drogach leśnych jest zakaz ruchu lub jest to rezerwat przyrody czy tez park to co tam robi gościu na motorze? Stwarza zagrożenie dla pieszych spacerujących i chcących odetchnąć świeżym powietrzem. Takich kretynów szalejących na crossach w niedozwolonych miejscach jest pełno i tych należy zwalczać(oczywiście nie takimi metodami).
To nie stany zjednoczone.
Utopi się obcy dzieciak w twoim basenie, a nie masz ogrodzenia i tabliczek - siedzisz.
Złodziej ci się włamie, zrobi sobie krzywdę o twoją pułapkę - siedzisz.
A w lesie za perfidną pułapkę bez informacji itp. to już na pewno siedzisz i to długo.
Jeśli chodzi o las prywatny, to tym się różni od państwowego że możesz się pochwalić papierkiem na posiadanie lasu przed znajomymi.
A gdzie mają jeździć na tych motocyklach?(...)
Takie pytanie trzeba sobie zadać zanim się kupi motocykl.
A poza tym:
kupię sobie stół 3x5 metrów, po czym zacznę płakać, że nie mam go gdzie wstawić. Ktoś mi zbuduje willę? Czy mogę go trzymać w publicznym parku?
Dokładnie to samo podejście co wrzucanie zwierzakom żarcia z żyletkami, czy rozpierdolenie dziecom placu zabaw bo są głosno... tak wiec murzynska pała w gardło fanom rozwieszana linek.
100% polactwa - kurwa nawet tabliczki nie powiesi ze las jest jego ale z linka zapierdala od drzewa do drzewa, by tylko rodakowi dojebac.
Dokładnie to samo podejście co wrzucanie zwierzakom żarcia z żyletkami, czy rozpierdolenie dziecom placu zabaw bo są głosno... tak wiec murzynska pała w gardło fanom rozwieszana linek.
\Po chuj ma dawac tablicze ze las jest "jego" jak nie jest włąsnosąc tych pajacy na motorkach to chyba oczywiste ze jest kogoś innego,
Osobiscie chcesz jezdzić po lesie kup sobie 2 hektrary lasu łąk i rozkopuj do woli ale pakując sie na czyjąś WLASNOŚĆ to powinienieś wiedzieć ze jesteś niemile widziany, kurwy "blokowe" kupią "krosika" i zapierdalaja, wpierdolic sie wam na mieszkanie i zrobic rozpierdol to by płacz był, sam mam krosa ale kurwa jak upalam to po SWOIM ! nie stać cie na tor las czy cos to siedź na dupie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów