Osobiście uwielbiam bramkę z nr 25. Jak będziecie oglądali drugi raz to zwróćcie uwagę ile bramek padło z podania Iniesty...
A kogo obchodzi to, czy ktoś się z tym urodził, czy ktoś włożył multum pracy? Idąc Twoim tokiem rozumowania to mnie C.Ronaldo zasługuje jeszcze na większy szacunek ze względu na pracę jaką wykonał. Liczy się efekt końcowy i tak jak mówiłem: C.Ronaldo to maszyna
PS. Maradona był ćpunem i strzelał bramki rękoma, Pele został przyćmiony na MŚ przez Eusebio, który też jest legendą. ;D Dopisz Zidane'a. Aha...masz ode mnie piwo za Del Piero
Nie, ma lepszy zespół. Poza tym to inna pozycja. Indywidualnie lepszym piłkarzem jest Ronaldo bo ma większe umiejętności piłkarskie. Lepszą drużynę i wygodny dla siebie styl ma Messi (czyli wszystko na Messiego i jazda). Jestem tylko ciekaw jakby się sprawdził Messi w Serie A, albo w Premier League
ja tylko dodam od siebie, ze Messi strzela te bramki w ogromnej wiekszosci w lidze hiszpanskiej, czyli lidze w ktorej obrona to śmiech, w anglii, wloszech, niemczech a nawet francji czy portugalii obrona jest o wiele lepsza, niech Messi pokaze ze jest takim kozakiem w innej lidze, mysle ze przykladowo w lidze wloskiej, będąc takim malym ludkiem, czesciej odbijalby się jak pionek niz mijal rywali jak tych kołków z la ligi