Osobiście uwielbiam bramkę z nr 25. Jak będziecie oglądali drugi raz to zwróćcie uwagę ile bramek padło z podania Iniesty...
Osobiście uwielbiam bramkę z nr 25. Jak będziecie oglądali drugi raz to zwróćcie uwagę ile bramek padło z podania Iniesty...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A kogo obchodzi to, czy ktoś się z tym urodził, czy ktoś włożył multum pracy? Idąc Twoim tokiem rozumowania to mnie C.Ronaldo zasługuje jeszcze na większy szacunek ze względu na pracę jaką wykonał. Liczy się efekt końcowy i tak jak mówiłem: C.Ronaldo to maszyna
PS. Maradona był ćpunem i strzelał bramki rękoma, Pele został przyćmiony na MŚ przez Eusebio, który też jest legendą. ;D Dopisz Zidane'a. Aha...masz ode mnie piwo za Del Piero
Nie, ma lepszy zespół. Poza tym to inna pozycja. Indywidualnie lepszym piłkarzem jest Ronaldo bo ma większe umiejętności piłkarskie. Lepszą drużynę i wygodny dla siebie styl ma Messi (czyli wszystko na Messiego i jazda). Jestem tylko ciekaw jakby się sprawdził Messi w Serie A, albo w Premier League
Masz rację ale nie zmienia to faktu że Pele, Maradona, Eusebio to IKONY futbolu. Nie da się wypisać wszystkich na prawdę wielkich piłkarzy, Zidane oczywiście równieżsiędo nich zalicza.
Co do ligii angielskiej to ani C.Ronaldo ani Messi by się tam nie odnaleźli, to nie jest liga dla dziewczynek.
ja tylko dodam od siebie, ze Messi strzela te bramki w ogromnej wiekszosci w lidze hiszpanskiej, czyli lidze w ktorej obrona to śmiech, w anglii, wloszech, niemczech a nawet francji czy portugalii obrona jest o wiele lepsza, niech Messi pokaze ze jest takim kozakiem w innej lidze, mysle ze przykladowo w lidze wloskiej, będąc takim malym ludkiem, czesciej odbijalby się jak pionek niz mijal rywali jak tych kołków z la ligi
Chciałbym zaznaczyć że to Messi w LM trafił 5 bramek Bayerowi Leverkusen
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów