18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
C................n 2019-07-29, 12:11 2
Komuś za bardzo weszło wciąganie sproszkowanych planów zagospodarowania przestrzeni.

A co do rzepaku... chociażby:

facebook.com/Manufaktura.Prybacki/posts/430943387450420

Ja już z tego robiłem bułeczki i wyszły pyszne.
Zgłoś
gumstg 2019-07-29, 12:14
loda_szmato napisał/a:

Stare przysłowie mówi:
Człowiek, ze wsi wyjdzie,
ale wieś z człowieka nigdy.
Ciekawe skąd tyle śmieci na tym polu?

Tak tylko gdyby nie taki wiesniak mamusia nie miala by tonie co do garnka wlozyc.
Zgłoś
ivers 2019-07-29, 13:26 1

U mnie tez raz w roku sie pojawia...
Zgłoś
Hyyc 2019-07-29, 15:38 1
Dlaczego ci ludzie w tle uciekają ? XD
Zgłoś
Drulec 2019-07-29, 16:40 6
Jakby nie patrzeć to ma najdroższy wóz na osiedlu
Zgłoś
Przem86 2019-07-29, 16:41 6
Mam balkon przy tym polu i wcale mi to nie przeszkadza.
Zgłoś
dzikirolnik 2019-07-29, 16:55 4
wypowiem sie jako ktos nie tylko z lublina, ale osoba majaca znajomych doslownie w bloku z ktorego bylo robione nagranie. + w kilku sasiednich

pola na ktorych powstaly bloki mial ten sam gosc co to jedno do koszenia sobie zostawil, deweloper jest DEBILEM oddal nie do konca wykonczony blok (duzo niedorobek do poprawy bylo) potem wzial sie za budowe nastepnego obok, okazalo sie ze zapomnial sobie przeciagnac przylacze enrgetyczne jak mial jeszcze obie dzialki, zeby to przeciagnac potrzebowal zgody od spoldzielni "jednoblokowej" (chuj wie jak na to sie mowi, wspolnota?) oczywiscie nie dostal bo x rzeczy do poprawy, wlacznie z odswiezeniem klatek schodowych i korytarzy (bo mieszkancy wprowadzajac sie gipsotynki powgniatali + remont windy co tez mieszkancy rozjebali)

przez ten jeden dzien w roku jak kosi to sie kurzy, fakt.

mlao komu to przeszkadza bo ludzie sa w pracy jak rolnik kosi

za to dzieci to maja wyjebana rozrywke jak na pigulach, bo z balkonow moga se kombajn zobaczyc, szaleja poprostu

ludzie dla beki sobie nagrywaja i wrzucaja do sieci.

czesc karyn faktycznie placze, ale to sa idiotki jak ta "kasia" co kupila tanie mieszkanie w lublinie nad zalewem pod torem wyscigowym a potem placz ze zyc sie nie da i zeby tor zamknac.

widzialy galy co braly, na chuj brali mieszkanie obok pola skoro ich dupa boli ze sie kurzy, jak wiedzieli ze bedzie sie kurzyc

takim podludziom trzeba odbierac obywatelstwo i wszelkie prawa
Zgłoś
Besteher 2019-07-29, 17:18 1
Gadanie. Prawie nic nie słychać takiej maszyny
Zgłoś
J................o 2019-07-29, 17:55 1
A prawda jest taka, że deweloper wykupił działki rolne za psie pieniądze i dogadał się z urzędem na przerobienie w budowlaną/inwestycyjną. Jeden właściciel działki rolnej nie chciał dać się wydymać, deweloper dał hajs w urzędzie pod stołem i urząd twardo działki rolnej (mimo wniosków , na stówę) nie przerobi tej rolnej na budowlaną póki właścicielem jest owy rolnik.
Więc rolnik orze jak pan bóg przykazał. Jakby mu urząd zmienił status działki to w moment by tam był albo parking albo sklepy/myjnia/stacja paliw itp ale przecież hajs już poszedł i byłaby lipa, nie?
Zgłoś
Wojtaswp11 2019-07-29, 20:53 3
Presty napisał/a:

Jeszcze niedawno Ci hałas i kurz nie przeszkadzał, ale odkąd się przeprowadziłeś i stałeś się "miastowy" to kombajn stał się "be"?
Widać że bloki nowiuśkie.
I sądząc z lokalizacji - na zadupiu Lublina, więc cena pewnie poniżej 5000 /m2.
Ale jak Ci na tym obecnym polu nowy blok dopierdolą i trafi się kilku Janusz - sąsiadów, będziesz z tęsknotą wspominał ten kombajn .

Warszawa kolego. Po zatym, szanuje prace rolników. Nie o to mi chodziło w komenrarzu. Teraz to już mało istotne. Zostałem pożarty żywcem. Przepraszam wszystkich których uraziłem. Pozdrawiam serdecznie.
Zgłoś
Strielok1 2019-07-29, 21:33 2
Wojtaswp11 napisał/a:

Warszawa kolego. Po zatym, szanuje prace rolników. Nie o to mi chodziło w komenrarzu. Teraz to już mało istotne. Zostałem pożarty żywcem. Przepraszam wszystkich których uraziłem. Pozdrawiam serdecznie.

Ja tam się urażony nie czuję, również pozdrawiam.
Zgłoś
tigerqaz 2019-07-29, 22:47
Jak ktoś ma pretensje, to niech pomyśli że pole było tam dużo wcześniej niż te klocki betonowe
Zgłoś
Ludwas 2019-07-30, 0:14
Widać że deweleloper nie dogadał się z rolnikiem by odkupić ziemię
Zgłoś
PersivalusPerwersalus 2019-07-30, 15:35 1
ten rolnik ich wszystkich w chuja zrobil razem z deweloperem sprzedal tu dzialeczke tu dzialczke po srodku zostawil sobie poletko i sie z was chuje smieje w kombajnie za pol banki z klimatyzacja i radyjkiem jak wy sie prazycie w m3 i zamknietych oknach bo kurz do domku leci haha mistrz kurwa mistrz
Zgłoś
noob_68 2019-07-30, 16:49
Ale za to maszyna super
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem