📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Warszawa pierdoli Wrocław"
"Przyjadę z całą Warszawą i będziemy cię pierdolić w dupę"
Stolica zawsze trzymała poziom...
"Przyjadę z całą Warszawą i będziemy cię pierdolić w dupę"
Stolica zawsze trzymała poziom...
może mi ktoś wytłumaczyć za co liroy jest czy był tak znienawidzony w świadku hip-hopowym ?
Przyznawać się, kto teraz zadzwonił na ten numer i pojechał po "liroju" (cokolwiek to jest)?
@ tony.soprano
Po prostu Liroy jako pierwszy zarobił DUŻE pieniądze na hip hopie/rapie czyli w mniemaniu niektórych takich debili sprzedał się. AVE
Po prostu Liroy jako pierwszy zarobił DUŻE pieniądze na hip hopie/rapie czyli w mniemaniu niektórych takich debili sprzedał się. AVE
Nie do końca chodzi o to. Ludzie go nie lubią, bo wydymał swoją ekipę, z którą zaczynał, a wiadomo, że w świecie rapu jak jebiesz swoich ziomów to jesteś zerem, w sumie w każdym świecie tak jest, ale tam skrajnie.
Radiostacja to było zajebiste radio i zajebista muzyka a nie chała w stylu eski.
Ach ci hip-hopowcy... wiekszosc nawet nie wie przez jakie "H" pisze sie nazwe ich kulturwy...
Liroy jest zajebisty fajny raps o czyms a nie wieczne narzekanie na system i jakie to zycie jest hujowe
@up.
No wyje*any w dechę, piosenki typu "Pocałuj mnie w dupę i jak gówno poczuj się" i wiele innych jego piosenek to faktycznie niezły "raps o czymś".
No wyje*any w dechę, piosenki typu "Pocałuj mnie w dupę i jak gówno poczuj się" i wiele innych jego piosenek to faktycznie niezły "raps o czymś".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów