Odważna kicia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cały czas z bananem na twarzy czekałem na zwrot akcji, kiedy lis rozszarpie kotka i się zawiodłem...
Jak byście mieli do wyboru wydrapane oczy, albo ucieczkę to co byście wybrali?
Piwo dla kota!
Piwo dla kota!
Facet miał fermę drobiu. Ale od jakiegoś czasu ktoś zakradał się do niej co noc i porywał mu kury.
Aż pewnego dnia facet zaczaił się i złapał pod kurnikiem Liska Chytruska. Trzyma go za sierść i mówi:
- czy to ty co noc porywasz mi kury?
- to nie ja - odparł Lisek Chytrusek
A tak naprawdę to był on!
Aż pewnego dnia facet zaczaił się i złapał pod kurnikiem Liska Chytruska. Trzyma go za sierść i mówi:
- czy to ty co noc porywasz mi kury?
- to nie ja - odparł Lisek Chytrusek
A tak naprawdę to był on!
Ruskie napisy to kot z czelabińska musi być
lis to chuj, bo rudy
pierwszy raz widzę taki w miarę normalny filmik od rusków
PS: up@ schowaj się gimbusie zabawny nie jesteś
PS: up@ schowaj się gimbusie zabawny nie jesteś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów