Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Morawiecki Pinokio
Mieliśmy 16 premierów w wolnej Polsce. Wskaż mi idioto jednego, który myślał o Polsce piastując ten urząd..
Jebnij sobie tatuaż na czole z pięciu i trzech gwiadek. Przynajmniej od razu będzie wiadomo, że mamy do czynienia ze zmanipulowanym...
Zapomniałem o Panu Olszewskim, ale jego te twoje pookrągłowe szury szybko obaliły.
Mieliśmy 16 premierów w wolnej Polsce. Wskaż mi idioto jednego, który myślał o Polsce piastując ten urząd..
Jebnij sobie tatuaż na czole z pięciu i trzech gwiadek. Przynajmniej od razu będzie wiadomo, że mamy do czynienia ze zmanipulowanym...
Zapomniałem o Panu Olszewskim, ale jego te twoje pookrągłowe szury szybko obaliły.
Mieliśmy szesnastu premierów ale żaden nie dorównuje do pięt Terminatorowi Morawieckiemu, który napierdalał się z komunistami
Jeszcze się znalazł obrońca pinokia. Każda władza ruchała polaków, ale nikt tak nie wyruchał jak rucha pis jak to jeden Zbigniew lata temu powiedział.
A osiem gwiazd i kofę jak najbardziej, zawsze na propsie. To że się jebie polityków, nie znaczy że się jest fanem innych, chujostwo poprzednich rządów i polityków nie daje prawa obecnym do robienia gnoju.
A na rozluźnienie tematu żarcik:
Jakie są ulubione czipsy hydraulika?
To tyle.
Ale ta też spoko
Glupi ten co myśli, że za rządów PIS jest dobrze a jeszcze głupszy ten Ci myśli, że za PO byłoby lepiej
Nie pierdol, nigdy nie było większego raka niż PiS.
Przy nich złodzieje z PO wydają się wzorem uczciwości i kompetencji.
Tak pierdolicie o polityce pod takim śmiesznym żartem.
Jeszcze się znalazł obrońca pinokia. Każda władza ruchała polaków, ale nikt tak nie wyruchał jak rucha pis jak to jeden Zbigniew lata temu powiedział.
A osiem gwiazd i kofę jak najbardziej, zawsze na propsie. To że się jebie polityków, nie znaczy że się jest fanem innych, chujostwo poprzednich rządów i polityków nie daje prawa obecnym do robienia gnoju.
A na rozluźnienie tematu żarcik:
Jakie są ulubione czipsy hydraulika?
To tyle.
Prawdopodobnie wziąłeś mnie za obrońcę pinokia, ale taki chuj!
Mnie najzwyczajniej śmieszy ten cały hejt na pis, bo te kurwa głąby od tych ośmiu gwiazd siedzieli cicho jak rządziła platforma obłudy.
I jednych i drugich bym chętnie rozjechał walcem.
A żart nawet nawet Panie sztrasburger
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów