bardzo groźny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
🔥
Kłopoty myśliwego
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa ale leszczyk ja bym go po pijaku nawet trafil
no i ten lis.......
no i ten lis.......
I chuj, że lis? Lisów Ci u nas dostatek, nawet u mnie w parku (obok Pól Mokotowskich) w Warszawie widywałem lisy.
dla mnie to kot...
Że w nocy nie odróżnili lisa od kota to normalne.
Swoja drogą lisy są niebezpieczne - raz w motelu znajomy wybił sobie palca bo zobaczył lisa w trawie, który jadł arbuza. Nie wiem jak to zrobił, ale dalej to jest wina lisa.
Swoja drogą lisy są niebezpieczne - raz w motelu znajomy wybił sobie palca bo zobaczył lisa w trawie, który jadł arbuza. Nie wiem jak to zrobił, ale dalej to jest wina lisa.
nie chciałbym być pasażerem auta, w którym kierowca ma tak dobry wzrok
tak mi się skojarzyło z tym
tak mi się skojarzyło z tym
Jakby sobie robił jaja, to tekst brzmiał by mniej-więcej tak:
"Lis. Kurwa, lis na środku drogi. Ja pierdole, widzę lisa..."
"Lis. Kurwa, lis na środku drogi. Ja pierdole, widzę lisa..."
na lisy trzeba uważać są niebezpieczne, ostatnio postrzelił jednego myśliwego na Białorusi xD
grauluje geniuszom ktorzy uwierzyli w lisa
to marian znam typa on zawsze tak jeździ po pijaku w jednej ręce telefonem nagrywa a w drugiej kierownica ze niby jak ktoś w niego przyjebie to nie jego wina mimo ze pijany prowadził bo ma nagranie
Głos ma jak ten koleś od aligatora
Lis na drodze i małpa za kierownicą;-P
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów