📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ciekawe co by w takiej sytuacji zrobiły psy:D
Koty to takie drechy świata zwierząt. Cwaniakują nawet do większych zwierząt (czy to pies, czy wspomniany lis) a w końcu przychodzi pora, że ostro dostają po sierści.
jakby lis był wściekły do dopiero byłoby zabawnie.
Wreszcie się na coś te jebane sierściuchy przydały A nie tylko wpierdalają i śpią na zmiane.
ale walka... jak Burneiki z Najmanem...
na harda z tym
rudy ma zawsze przejebane
Naskoczyli na niego bo jest rudy ?
lisa i inne ścierwa propagandy zostały pognane przez Koty!!! Śmierć frajerom!!!! lisom, kopaczom i innym kozojebcom mówimy stanowcze NIE!!! pedały i cwele to nie Polskie idee.
Śmierć komuchom i ryżej frajerni!!!!
Mamy cie w Dupie anty Polski kłamczuchu, ryży donku co z wincentym frajerem chce odegrać główną role na europejskej arenie!!! Cwele zawsze będą cwelami.
Powiedzał tusk do swoich... cwelem jestem i tak już zostanie.
donek: cwelem byłem, jestem i będę...
Pacan z Pacanowa pozdrawia frajerów co stoją murem za donkiem.
donald ty kulfonie nikt z Polski nie stanie po twojej stronie, moskiewska pacynko!!!
FED to prywatna firma produkująca dolara z powietrza a ty jako donek (niby przedstawiciel RP) pożyczasz kase która nie istnieje, od prywatnych osób na procent? Sam to teraz spłacaj oszuście!!!
Śmierć komuchom i ryżej frajerni!!!!
Mamy cie w Dupie anty Polski kłamczuchu, ryży donku co z wincentym frajerem chce odegrać główną role na europejskej arenie!!! Cwele zawsze będą cwelami.
Powiedzał tusk do swoich... cwelem jestem i tak już zostanie.
donek: cwelem byłem, jestem i będę...
Pacan z Pacanowa pozdrawia frajerów co stoją murem za donkiem.
donald ty kulfonie nikt z Polski nie stanie po twojej stronie, moskiewska pacynko!!!
FED to prywatna firma produkująca dolara z powietrza a ty jako donek (niby przedstawiciel RP) pożyczasz kase która nie istnieje, od prywatnych osób na procent? Sam to teraz spłacaj oszuście!!!
przegnały rudego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów