📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Fejk. To nie po murzyńsku bo nie skakali mu po głowie. To w Berlinie czy Paryżu było kręcone?
jak zobaczyłem fioletową koszulkę z postawionym kołnierzykiem wiedziałem kto padnie
Szkoda że ktoś nie poinstruował amatora po prawej, że powinien celować liściem w ucho a nie w policzek, jak podpuszczał idiotę drugi murzyn.
chwile tylko leżał i zara któryś już koszulkę próbował mu zabrać
To zajęcia na jakichś studiach inżynierskich albo medycznych na 100%.
Hahaha, "czym się strułeś, tym się lecz"
Padł od liścia, więc dają mu więcej liści, żeby wstał
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Padł od liścia, więc dają mu więcej liści, żeby wstał
co to za czarna magia z ta czarna koszulka? jakos dziwnie ja ze soba pociagnal ... dostal liscia i na nieswiadomce chcial ja zajebac xd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów