cięcie kurwa!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
DR_DRE napisał/a:
Jak zawsze facet za loda obrywa.
Jak dajesz kolegom do robienia, to sie dziwisz? niech ci raz kobieta zrobi loda
deniZ napisał/a:
Jak dajesz kolegom do robienia, to sie dziwisz? niech ci raz kobieta zrobi loda
Że kolega ma mu zrobić?
masz nasrane
@up to pewnie do Huja Dżakmana ;D
Misiu zrób mi loda moje Kochanie najukochańsze !
nie
No proszę
nie
czemu ;(
bo nie
no czemu
bo ostatnio jak Ci robiłam to mi się spuściłeś do buzi !
teraz tego nie zrobie obiecuje Misiu mój <ładne oczka>
noo nie
prooooszeeeeeeee
no ok...
Dziewoja robi robi tego loda, kończy, i facet zrobił to co ostatnio dziewczyna prawie się udławiła z wrażenia i mówi:
MÓWIŁEŚ OBIECAŁEŚ TY CHAMIE TY TY TY
A mąż na to:
oj tam oj tam ;]
Misiu zrób mi loda moje Kochanie najukochańsze !
nie
No proszę
nie
czemu ;(
bo nie
no czemu
bo ostatnio jak Ci robiłam to mi się spuściłeś do buzi !
teraz tego nie zrobie obiecuje Misiu mój <ładne oczka>
noo nie
prooooszeeeeeeee
no ok...
Dziewoja robi robi tego loda, kończy, i facet zrobił to co ostatnio dziewczyna prawie się udławiła z wrażenia i mówi:
MÓWIŁEŚ OBIECAŁEŚ TY CHAMIE TY TY TY
A mąż na to:
oj tam oj tam ;]
0:45
Chłop strzelił go w okolice kutasa, a i tak "obrywający" poleciał z twarzą na bok. Magia reklamy.
Chłop strzelił go w okolice kutasa, a i tak "obrywający" poleciał z twarzą na bok. Magia reklamy.
hahahaha ale wpierdol
Jedenasty rok z pojebami z sadistic.pl
Wolverina się nie bije. Profanacja. Kurwa jak można było dopuścić do tego, żeby aktor kojarzący się nieodłącznie z jedną z moich ulubionych postaci komiksowych z dzieciństwa obrywał po kolei z liścia od wszystkich z ekipy i jeszcze się z tego śmiał. Z całym szacunkiem dla Jackmana, bo to jeden z moich ulubionych aktorów, ale Panie Wolverine, jak tak można? Zamiast kurwa wysunąć pazury i rozpierdolić wszystkich tak, żeby nawet reżyser klipu poczuł co słowo CIĘCIE znaczy na własnej skórze, to jeszcze stwierdził, że spoko, jest OK, walcie dalej, po czym pocałował babę na końcu. Kurwa przecież to tak jakby sam Schwarzenegger wystąpił w reklamie petard, dał się wysadzić w powietrze jakiejś staruszce, po czym podszedł by do niej, powiedział "Pięknie babciu dziś wyglądasz" i odszedł bez rzucenia "I'll be back"...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów