Edyta: w zwiazku z komentarzami dodaje, ze to nie moje, a wziete z profilu Gówno prawda na fejsbuniu
Edyta: w zwiazku z komentarzami dodaje, ze to nie moje, a wziete z profilu Gówno prawda na fejsbuniu
odpowiedź donka:
nie ma takiego miasta United Kingdom, jest Uniejów, Unieście
Ci co oglądali Misia, powinni skojarzyć
Po drugie - dołożysz drugie tyle i będziesz miał dobry i syty obiad na dwa dni
po trzecie - jakkolwiek patrzysz na drugą osobę to jednak wypadałoby zachować pewne zasady pisania maili/listów itd.
Jak to mówił Testo - Polacy żyją 17 razy gorzej od przeciętnego Jankesa.
Te, pedzie powyżej, nigdy na studiach się nie było? Czy studiowaliście mieszkając z rodzicami? Ja miałem takie szczęście że była mikrofalówko podobna rzecz, w której takie cudo mogłem zrobić, choć nie tak dobre jakościowo jak rigga. A i się ciężarówki rozładowywało bo wykładach, bo kurwa nie widziałem powodu, żeby zawracać rodzinie dupę kiedy na karku 20+. A że to sadol, to chuj w dupę i dobranoc.
Widzisz nie każdy jest bambrem, nie muszę po***lać na stancje jak ty co tydzień.
Te, pedzie powyżej, nigdy na studiach się nie było? Czy studiowaliście mieszkając z rodzicami? Ja miałem takie szczęście że była mikrofalówko podobna rzecz, w której takie cudo mogłem zrobić, choć nie tak dobre jakościowo jak rigga. A i się ciężarówki rozładowywało bo wykładach, bo kurwa nie widziałem powodu, żeby zawracać rodzinie dupę kiedy na karku 20+. A że to sadol, to chuj w dupę i dobranoc.
Tak, mając 20 lat mieszkam z rodzicami, bo jestem z dużego miasta a nie kurwich górek czy jakiegoś innego wypizdowa gdzie chuj nocuje
SŁOIKU
Jak można porównywać ceny w dwóch różnych krajach? I co z ceną pizzy w Żabce ma wspólnego premier Tusk? Serio niektorym matołom to już wszystko się pomieszało. Problemy z potencją też zrzucicie na polityków nieudacznicy? Ja nie turlam opon w magazynie i nie narzekam na ceny w Polsce.
A no widzisz matole, nie pojmujesz pewnych rzeczy.
Dopóki mamusia ci płaci to dla ciebie faktycznie obojętne.
A uwierz mi - twoje podejście diametralnie by się zmieniło jak byś włożył w portfel 1200zł netto za cały miesiąc zapierdalania i miałbyś za to przeżyć.
Dlatego zamknij to swoją gładziutką jak u cwela buźkę i ewakuuj się na kwejka.
CENU REGULUJE RYNEK !
Tak? No możliwe - ale wyjaśnij ekspercie od rynku, dlaczego w kraju w którym wszystko jest kilkukrotnie droższe, można sprzedać ten sam produkt dwa razy taniej?