📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
hehe a ja głupi myślałem że sie załaduje...
renciści też będa tak myśleli.
To jest tak sadystyczne... Jak dupa tego kolesia od słoika
z ostatniej chwili!!! rząd przedstawił też listę placówek w których będzie można leczyć się bezpłatnie bez kolejek.
Przedstawili też listę obywateli na którym im zależy, oraz listę ludzi którzy dożyją zreformowanego wieku emerytalnego.
wszystkie te listy tutaj:
Przedstawili też listę obywateli na którym im zależy, oraz listę ludzi którzy dożyją zreformowanego wieku emerytalnego.
wszystkie te listy tutaj:
Wy też odświerzaliście strone z nadzieją że się załaduje?
@up: nie. my zazwyczaj odświeŻamy... ale w tym wypadku nie... no cóż, jesteśmy odrobinę inteligentniejsi...
Ludzie! Wrzućcie na luz!
Kto uważa, że w trudno jest się dostać do lekarza specjalisty? Jeśli jest tu ktoś taki, to niech poczeka jeszcze tydzień, w 2012r Polacy się dopiero dowiedzą, co to znaczy "trudność dostania się do lekarza".
NFZ tęgo poleciał w chuja, praktycznie każda placówka w Polsce dostała kontrakt mniejszy niż w zeszłym roku, część w ogóle nie dostała kontraktów na oddziały szpitalne (!) lub poradni specjalistyczne które działały w nich od wielu lat.
No ale cóż, wybory w końcu już były. Parafrazując klasyka- "Rząd się wyleczy"
Jeśli kogoś interesuje pełna lista -> mz.gov.pl/wwwfiles/ma_struktura/docs/obwieszczenie_lecznictwo_otwarte_... Jak widać, nie jest aż tak źle. Ostatnia kolumna to cena, jaką za lek zapłacimy w aptece (o ile należy nam się refundacja- w przeciwnym razie zapłacimy "cenę detaliczną")
NFZ tęgo poleciał w chuja, praktycznie każda placówka w Polsce dostała kontrakt mniejszy niż w zeszłym roku, część w ogóle nie dostała kontraktów na oddziały szpitalne (!) lub poradni specjalistyczne które działały w nich od wielu lat.
No ale cóż, wybory w końcu już były. Parafrazując klasyka- "Rząd się wyleczy"
Jeśli kogoś interesuje pełna lista -> mz.gov.pl/wwwfiles/ma_struktura/docs/obwieszczenie_lecznictwo_otwarte_... Jak widać, nie jest aż tak źle. Ostatnia kolumna to cena, jaką za lek zapłacimy w aptece (o ile należy nam się refundacja- w przeciwnym razie zapłacimy "cenę detaliczną")
Brak komentarza ,za duzo gowien na swiecie.
Słynne cytaty kobiet:
to lepiej pasuje
… sarkazmu się chwyta.
to lepiej pasuje
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów