człowiek skurwiel
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zasrany grubas, któremu sie nudzi.. A co jakby się wywrócił?? Pobrudziłby chodnik!!!
Żaden człowiek skurwiel - normalny gość, który ma po prostu dość pajaców zapierdalających rowerami po chodnikach.
Mnie też to wkurwia nieziemsko. Sam w sezonie dużo jeżdżę rowerem i ja jakoś mogę jechać nie chodnikiem, a ścieżką rowerową, bądź ulicą gdy tej pierwszej brak. Mogę zejść i przeprowadzić rower przez przejście dla pieszych. Ale nie wszyscy rowerzyści mogą. Jeszcze często widać, jak dorośli uczą dzieci takich głupich nawyków. A później płacz i pretensje do wszystkich, jak gówniarz nagle zjedzie bez orientu z chodnika na przejście dla pieszych, wprost pod koła nadjeżdżającego samochodu...
Inna sprawa, że piesi też tną w chuja i łażą jak święte krowy po ścieżkach rowerowych, ale to odrębny temat.
Mnie też to wkurwia nieziemsko. Sam w sezonie dużo jeżdżę rowerem i ja jakoś mogę jechać nie chodnikiem, a ścieżką rowerową, bądź ulicą gdy tej pierwszej brak. Mogę zejść i przeprowadzić rower przez przejście dla pieszych. Ale nie wszyscy rowerzyści mogą. Jeszcze często widać, jak dorośli uczą dzieci takich głupich nawyków. A później płacz i pretensje do wszystkich, jak gówniarz nagle zjedzie bez orientu z chodnika na przejście dla pieszych, wprost pod koła nadjeżdżającego samochodu...
Inna sprawa, że piesi też tną w chuja i łażą jak święte krowy po ścieżkach rowerowych, ale to odrębny temat.
Jaki skurwiel ? Małpom po chodnikach nie wolno, a juz na pewno nie rowerem (zajebanym zresztą).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów