18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Litr wódki
almost.done • 2015-09-07, 21:04
Jak rozlać litr wódki na trzech, żeby każdy miał po równo?

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Każdemu nalać po setce a 0,7 na trzech to żaden problem

CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA
Zgłoś
G................D 2015-09-07, 21:47 3
z litrem jest taki problem że na raz za dużo,a na dwa za mało na łepek
Zgłoś
Haylash 2015-09-07, 22:10 2
Po 333,33(3)ml.
W nagrodę daj mi wódkę.
Zgłoś
Z................_ 2015-09-07, 22:31
Pół litra na dwóch to jest nic, ale litr na czterech to jest coś!
Zgłoś
ozarimielin 2015-09-07, 22:37 41
ale słabe
Zgłoś
bonkucjo 2015-09-07, 22:52 22
Jak to mówi mój wujek:
Litr wódki jest dobry na trzy osoby, gdy dwie nie piją
Zgłoś
m................0 2015-09-08, 0:41 1
Kurwa 0,7 na trzech? Pojebało? Co to za herezja? 0,7 na dwóch, pod warunkiem że jest jeszcze 0,5 na dobitkę.
Zgłoś
TRQPL 2015-09-08, 8:59
Ósmy dzień września, litr wódki i pół wina. Niedługo będzie zima.

Die motherfucker die motherfucker die.

I will wear you like a condom.
Zgłoś
pisage 2015-09-08, 11:25 4
Ale z was herosi. Normalnie Avengers... Potrafią wypić wódkę...

Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Zgłoś
nowynick 2015-09-08, 13:29
wystarczy mieć trzy kieliszki... Jakoś bez względu na ilość pijących czy ilość alko równe rozdzielenie kieliszkami zawsze jakoś wychodzi...
Zgłoś
tommitmx 2015-09-08, 14:04
litra na trzech jest dobra jak dwóch nie przyjdzie !!!
Zgłoś
I2ufu5 2015-09-08, 14:09 1
vódka to alkohol dla plebsu

[url=http://userbars.pl/Inne/Userbar/23532,Dysleksja.htm]
Zgłoś
myself7 2015-09-08, 14:16 13
Aż się dziwię że nikt z was nie zna metody rozlewania wódki na słuch. Jak wiadomo lejąc z butelki słyszymy charakterystyczne gul gul gul. Na jednym litrze jest 18 guli, tak więc dzieląc to na 3 osoby każdemu przypada po 6 guli. Dziękuję za uwagę.
Zgłoś
R................i 2015-09-08, 15:17 1
Ej, ja nie wiem o co się awanturujecie. Gimbus napisał pierwszy temat, w którym wyraża swoje nie sprawdzone poglądy na temat wódki. Co on może wiedzieć? Gimbusy upijają się piwem na czterech i jeszcze muszą je popijać kubusiem, bo za mocne.
Zgłoś
Biały_Orzech 2015-09-08, 15:40 7
Ratoshi, Skąd: Kraina Shinigami Nick też jakiś z dupy i postać z chińskiej bajki na zdjęciu, tyle w temacie i popijania kubusiem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów